”Derby de Moldova”, în pericol să nu se mai desfășoare în prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin !

Stiinta Bacau - CSU Suceava (7)
Știința Municipal Dedeman Bacău ar putea rămâne singura reprezentantă a Moldovei în Liga Națională de handbal masculin! Cealaltă echipă moldoveană din primul eșalon al handbalului masculin, CSU Suceava, traversează o perioadă critică, deoarece, în urma unor nereguli descoperite, Curtea de Conturi a blocat contractele de finanțare dinspre Primărie și Consiliul Județean Suceava, după cum relatează colegii de la gazetasv.ro.
De altfel, jucătorii importanți ai grupării sucevene au început să plece pe capete, nefiind exclus ca pe doi dintre ei să-i vedem săptămâna viitoare la Cupa Municipiului Bacău sub culorile celor de la CSM Călărași. Antrenorul Răzvan Bernicu a declarat pentru gazetasv.ro că e probabil ca CSU Suceava să se înscrie în Divizia A, context în care turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională, ce va fi organizat peste două săptămâni, ar putea avea ca miză tocmai locul lăsat liber de suceveni.

Culmea ironiei, după ce oficialii Științei au așteptat tragerea la sorți pentru a evita să invite la Cupa Municipiului Bacău o echipă pe care ar întâlni-o în primele etape, CSM Călărași ar putea fi chiar viitoarea adversară a vicecampioanei din prima etapă a campionatului, formația de la malul Dunării fiind favorită la turneul de baraj.

Un comentariu la „”Derby de Moldova”, în pericol să nu se mai desfășoare în prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin !”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.