Novanc se întoarce la Constanța, Știința l-a adus pe estonianul Martin Johansson

HC Odorhei - Stiinta Bacau (3)
Știința Municipal Dedeman Bacău s-a despărțit de pivotul Marius Novanc, care s-a întors la HCM Constanța cu un an înainte de expirarea contractului cu gruparea băcăuană. ”Ne-am despărțit în condiții amiabile și rămânem prieteni, fiindcă Marius e un băiat de caracter, dar așa fost să fie”, ne-a declarat managerul vicecampioanei, Puiu Ciobanu.
Conducerea grupării băcăuane s-a mișcat rapid și l-a transferat pe pivotul estonian Martin Johannson (28 de ani), care a evoluat în ultimele două sezoane pentru HC Odorhei. Internaționalul estonian devine cel de-al cincilea jucător străin din lotul vicecampioanei, iar FederațiaRomână de Handbal încă nu a răspuns memoriilor formulate de primele trei clasate din Liga Națională masculină. Mai mult, managerul echipei campioane, Nurhan Ali, a invitat federația să plătească rezilierea contractelor jucătorilor străini ce nu mai pot fi folosiți din cauza regulii absurde instituite, de a permite înscrierea pe raportul de joc a numai 3 jucători străini.

8 comentarii la „Novanc se întoarce la Constanța, Știința l-a adus pe estonianul Martin Johansson”

  1. misto Novanc … nu i-a placut viata de noapte din bacau si a plecat la mai multi bani la constanta … mercenar …

  2. pai nu era transferul verii anul trecut??? Acum e mercenar?? S-a batut moneda mult timp pe marele transfer al jucatorului de echipa nationala. Si acum e mercenar? Dar Johanson unde joaca? Ca e strain si joaca doar 3!!! Bravo managerului pt transfer. Odorhei reziliaza cu el pt ca il aduc pe Irimescu il luam noi in plus. Nu zic ca e rau. Dar unde joaca?

  3. Pe faza ofensiva Novanc nu prea a dat satisfactie , dar in defensiva a fost ceas.

    Cat despre acest Martin johansson la odorhei parea destul de bun.
    Ramane de vazut cum se va acomoda.

  4. Prieteni!!!???Cand nu stiati cum sa-l da-ti afara!!! Cum a-ti procedat si cu altii cu care a-ti fos „prieteni”. E o lipsa de omenie la dumneavoastra maxima atat in relatia cu sportivii cat si in relatia cu colaboratorii. RUSINE!!!!

  5. n-a jucat ce juca la constanta … poate ia rusia cetatenie romana intre timp si se mai elibereaza un loc

  6. e bun estonianul, juca destul de bine la odorhei, acum depinde si cat de repede va reusi sa se integreze si mai ales in relatiile de joc cu ceilalti..despre adi sipos ce se mai aude????/..am o presimtire ca si de brazilian, da silva, tot prieteneste se vor desparti..dar nu vor sa spuna inca nimic..

  7. NU DATI IN JUCATOR SA NE ADUCEM AMINTE A FOST CEL MAI BUN CU HCM RESPECT NOVANC LA NOI CONDUCEREA E DE VINA DACA ANUL ACESTA NU SE IA CAMPIONATUL ATUNCI NU SE VA MAI LUA NICIODATA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.