Sport Club Bacău l-a transferat pe Andrei Lozneanu

Lozneanu
Conducerea nou-promovatei în eșalonul secund Sport Club Bacău pare că încearcă să-și repare din erorile trecutului. Gruparea băcăuană l-a înregimentat pe fundașul central Andrei Lozneanu, cel care a avut evoluții foarte bune la FCM Bacău în perioada 2010-2012. În vârstă de 22 de ani (va împlini 23 în noiembrie), Andrei Lozneanu a evoluat în sezonul trecut în Liga a II-a la Rapid CFR Suceava în tur și la FC Botoșani în retur.

”Mă bucur că am revenit în Bacău, sper ca prin calitățile mele să ajut echipa să își îndeplinească obiectivul propus și, ca orice jucător, îmi propun o creștere de valoare. Colectivul îl cunosc foarte bine, așa că abia aștept să începem treaba”, a declarat proaspătul jucător al lui Sport Club Bacău pentru site-ul nostru.

Conform cotidianului ”Deșteptarea”, conducerea grupării băcăuane negociază cu alți doi foști componenți ai echipei FCM Bacău, Ionuț Mihălăchioae și Cătălin Curiliuc. De asemenea, președintele Liviu Goian a anunțat că poartă tratative pentru transferul a doi jucători de la Astra Giurgiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.