Viorel Tănase revine la Sport Club Bacău !

Viorel Tanase
Conducerea divizionarei secunde Sport Club Bacău continuă să surprindă. După ce l-a demis marți pe Marius Baciu, care a aflat vestea de la ziariști, miercuri a anunțat numele noului tehnician al grupării băcăuane. Acesta este Viorel Tănase, cel care mai fusese instalat la cârma formației Sport Club Bacău în iulie 2012 și care a părăsit echipa exact înaintea debutului campionatului, la finele lunii august a anului trecut. Este, dacă vreți, o mică dovadă de masochism a conducerii băcăuane, care nu a anunțat și ce măsuri și-a luat pentru a nu mai păți ca anul trecut.

Conform comunicatului semnat de președintele Liviu Goian, Viorel Tănase a semnat un contract valabil pe 3 ani, după finalizarea discuțiilor privind programul de pregătire și strategia clubului urmând să aibă loc și prezentarea oficială a noului antrenor.

2 comentarii la „Viorel Tănase revine la Sport Club Bacău !”

  1. rusine.alt antrenor nu ati mai gasit?de ce nu se incearca aducera lu nea Ghita Poenaru?sau fosti jucatori de la FCM.Bacaul a ajuns sa promoveze Botosaniul in prima liga Asc nu a putut sa ia o parte din jucatorii de la FCM,,, R U S I N E

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.