Bronz băcăuan la europenele de judo pentru cadeți

Mircea Croitoru
La sfârșitul săptămânii trecute, în capitala Estoniei, Tallin, au avut loc Campionatele europene de judo pentru cadeți. Din delegația României a făcut parte și Mircea Croitoru (SCM-JC Royal Bacău, antrenor Aurel Chelariu), care a izbutit să cucerească medalia de bronz la categoria +90 kg.. După un prim tur liber, Croitoru i-a învins pe israelianul Itach Naor și pe georgianul Mumladze Jaba. Sportivul băcăuan a pierdut în semifinale în fața celui care avea să devină campion european, rusul Ruslan Shakhbazov, dar a câștigat disputa pentru locul 3 cu francezul Katanga Messie.

Mircea Croitoru mai are de susținut două competiții internaționale importante – Festivalul Olimpic al Tineretului European la Utrecht (13-20 iulie) și Campionatul Mondial de Cadeți la Miami (8-11 august).
Trebuie amintit că anul acesta Mircea a obținut 2 medalii de aur la Campionatul Național – una la categoria lui de vârstă – U18, la + 90 kg. și una la U21, la categoria + 100 kg..
De felicitat este familia lui Mircea, care face tot posibilul pentru participarea lui la lot și la toate competițiile naționale și internaționale. Mircea nu neglijează nici învățătura fiind printre primii din clasă. Felicitări familiei Croitoru, pentru modul în care sprijină performanţa !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.