Minifotbal / Meciuri frumoase la final de sezon

Minifotbal
Finalul de campionat, din cadrul Diviziei de Bacău și cea de Onești din cadrul Campionatului Județean de Minifotbal, ne-a rezervat unele dintre cele mai frumoase meciuri din acest an, disputate totodată într-o notă de fair-play a tuturor echipelor.

În Divizia de Onești, Brigada Diverse a trecut de Viitorul Gura-Văii cu scorul de 9-5 în prima etapă a play-off-ului, jucătorul meciului fiind nominalizat Zota Bogdan, în urma unui meciu foarte echilibrat în care Brigada și-a adjudecat victoria datorită pregătirii fizice superioare echipei din Gura-Văii care rămâne oricum în topul fair-play, la care se adaugă și determinarea întregului lot de jucători ținând cont și de distanța deplasării din fiecare săptămână.

În celălalt meci, Tsunami Onești, lidera la zi din minifotbalul oneștean, a învins pe Stejarul Oituz cu scorul de 3-1, după ce Stejarul a fost echipa care a deschis scorul. Tsunami s-a impus în cele din urmă printr-un joc tehnic și în viteză, adjudecându-și victoria în ultimele minute ale jocului, grație evoluției lui Andronache Nicu. Stejarul a demonstrat încă o dată că este o nucă tare pentru foștii și, posibil, noii campioni ai campionatului oneștean.

Divizia de Bacău a programat la finalul săptămânii trecute două etape din cadrul play-off-ului. Astfel, Oz-Er Golden Boys a întâlnit pe Victoria de care a trecut cu scorul de 6-2. Oz-Er a început în forță, conducând încă de la pauză cu scorul de 4-1, printr-un un joc colectiv plin de tehnicitate, demonstrând că este o echipă echilibrată și foarte bine așezată în teren. Matei Sergiu a fost declarat jucătorului meciului, în contextul în care ambele echipe au probabil cele mai bune loturi de jucători.
Tot în cadrul acestei etape, FC Coriolan a întâlnit pe Ultra Boys, de care a trecut cu scorul de 4-3, în ciuda faptului că Ultra Boys a opus rezistență, conducând chiar cu 2-0, scor care i-a trezit pe coriolani care au demonstrat în repriza secundă că rezultatele înregistrate pe plan național nu au fost o întâmplare. Ghenade Claudiu a reușit un meci excepțional.

În cealaltă etapă din Divizia de Bacău, FC Coriolan s-a impus în fața campioanei en-titre, Victoria, cu scorul de 5-4, într-un meci deosebit pe care l-am putea caracteriza ca unul dintre cele mai frumoase partide din acest final de campionat. Cartea câștigătoare a fost reprezentată de forma de excepție a lui Manoliu Alexandru, coroborat cu jocul combinativ al coriolanilor și pe fondul unei căderi fizice a echipei Victoria. FC Coriolan reușește astfel prin această victorie să-și adjudece 3 puncte foarte importante.
Un alt meci foarte disputat a fost și cel dintre Ultra Boys și Oz-Er Golden Boys. Ultra Boys a îndrăznit, conducând chiar ostilitățile în prima repriză. Oz-Er și-a revenit în urma șocului și s-a impus în ciuda faptului că au evoluat în inferioritate numerică, Sergiu Matei fiind eliminat. Scor final 6-9, iar jucătorii meciului au fost nominalizați Romașcanu Florin și Bracău Cătălin.
Etapa următoare din cadrul Diviziei de Bacău este programată joi și va aduce față în față FC Coriolan vs. Oz-Er Golden Boys și Ultra Boys vs. Victoria.

Divizia de Bacău
Superliga I: CLASAMENT
Mj V E I Gi – Gp Pct
1. OZ-ER GOLDEN BOYS 4 4 0 0 28-11 15
2. FC CORIOLAN 4 3 0 1 17-16 10
3. VICTORIA 4 1 0 3 14-9 5
4. ULTRA BOYS 4 0 0 4 12-25 0

Divizia de Onești
Superliga I: CLASAMENT
Mj V E I Gi – Gp Pct
1. TSUNAMI ONEȘTI 1 1 0 0 3-1 6
2. BRIGADA DIVERSE 1 1 0 0 9-5 5
3. STEJARUL OITUZ 1 0 0 1 1-3 1
4. VIITORUL GURA-VĂII 1 0 0 1 5-9 0

”A fost etapă dominată de fair-play și un joc în mare viteză, în același timp s-a înregistrat o tehnicitate superioară etapelor anterioare ceea ce înseamnă că echipele noastre se află în formă ascendentă înainate turneelor finale din acest an”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.