Lia Cristina Sîntămărean a câștigat procesul cu CSM Bacău 2010

Lia Cristina Sintamarean
La un an după retrogradarea din Liga Națională de handbal feminin, după care a urmat desființarea echipei, clubul CSM Bacău 2010 a început să piardă procesele cu jucătoarele neplătite luni de zile. Recent, Lia Cristina Sîntămărean a obținut o sentință definitivă în favoarea ei, clubul băcăuan fiind obligat să-i plătească toate salariile prevăzute în contract.
”Mă bucur foarte mult pentru deznodământul procesului, fiindcă sunt banii mei, pe care îi meritam. Îmi pare rău că n-a fost totul bine acolo pentru că aș fi rămas cu siguranță. M-am simțit minunat la Bacău și cred că acest lucru s-a văzut prin evoluția pe care am avut-o. Din păcate, la dosar s-au depus tot felul de motivații în care se spunea că nu mi-aș fi făcut datoria ca sportivă, dar eu cred că oamenii din Bacău mă respectă, deoarece ei știu că mi-am dat sufletul pe teren. Asta e, din păcate în viață mai întâlnim și oameni fără coloană vertebrală”, ne-a declarat fostul portar al celor de la CSM Bacău.

Pe rolul instanțelor de judecată se află și alte dosare având ca obiect salariile neplătite, pe care clubul băcăuan are toate șansele să le piardă, inclusiv cu membrii staff-ului tehnic ai echipei feminine desființate anul trecut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.