Avancronică / CSM Bacău – CSU II Suceava (sâmbătă, ora 12)

CSU 2 Suceava - CSM Bacau (2)
Sâmbătă cade cortina și peste eșalonul secund al handbalului masculin. Cea mai frumoasă echipă a seriei A, CSM Bacău, va juca în ultima etapă pe teren propriu cu ”satelitul” echipei de Liga Națională CSU Suceava, într-un meci ce promite să fie spectaculos.
De altfel, băieții pregătiți de Sebastian Hagiu au avut un retur de excepție, în care au câștigat inclusiv pe terenul Stelei și au demonstrat că practică un handbal modern și plăcut ochiului. Ar fi frumos ca la ultima apariție din acest sezon, iubitorii de handbal să fie în prezenți într-un număr cât mai mare la sală, nu numai fiindcă această echipă merită, dar și pentru a vedea un spectacol de calitate.
De asemenea, să sperăm că zvonurile privind desființarea acestei echipe și împrăștierea jucătorilor în cele patru zări nu au niciun temei, fiindcă mulți dintre ei au demonstrat că au valoare de Liga Națională, la fel ca și antrenorul lor. Ei nu au nevoie decât de o șansă.

2 comentarii la „Avancronică / CSM Bacău – CSU II Suceava (sâmbătă, ora 12)”

  1. sper sa fie un spectacol handbalistic de calitate dat de cei de la csm bacau si sa venim intr_un nr cat mai mare la sala sa aratam ca este apreciat si handbalul din esalonul secund.Pentru ca stim cu totii ca majoritatea jucatorilor de valoare a acestei echipei isi doresc sa joace si ei in prima liga vazand care este nivelul la ora actuala in Romania , iar eu le dau dreptate privind ultimele rezultate ale acestei echipe .FRUSTRAREA ESTE MAXIMA CU NEPOTISMELE SI NONVALORILE DIN HANDBALUL ROMANESC!
    PS: HAI CSM BACAU !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.