Avancronică / Sport Club Bacău – Sporting Suceava (stadion ”Municipal”, vineri, ora 18)


Sport Club Bacău dispută vineri după-amiază penultimul joc pe teren propriu din acest campionat și să sperăm că și din Liga a III-a. După o etapă care i-a fost favorabilă, cu înfrângerea Moineștiului la Dorohoi, echipa pregătită de Marius Baciu are parte de un adversar modest, sucevenii ocupând locul 8 în clasamentul seriei. Fotbaliștii băcăuani au ocazia să demonstreze că au față de Liga a II-a și ar fi timpul ca ei să facă și spectacol, să joace la aceeași intensitate două reprize, fără închiderea jocului la un rezultat favorabil și fără cartonașe luate anapoda.
Partida Sport Club Bacău – Sporting Suceava va fi arbitrată de Cristian Vieru (Cisnădie), ajutat de asistenții Gabriel Cirlea (Sibiu) și Ioan Duma (Mediaș).

Celelalte meciuri ale etapei a XXIII-a se vor disputa tot vineri, de la ora 18: CSM Moinești – Bucovina Rădăuți, CS Kosarom Pașcani – Aerostar Bacău, Petrotub Roman – FCM Dorohoi, Oțelul II Galați – Știința Miroslava. Partida Young Stars Panciu – Ceahlăul II va fi omologată cu 3-0 în favoarea oaspeților, formația din Panciu retrăgându-se din campionat după tur.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.