Handbal, juniori III / CSM Bacău – Axiopolis Cernavodă 40-13 (22-7)


Tinerii handbaliști de la CSM Bacău și-au continuat galopul de sănătate de la turneul semifinal care se desfășoară la Plopeni. Sâmbătă după-amiază, elevii profesorilor Gabriel Armanu și Ionel Gârlescu au învins fără drept de apel pe Axiopolis Cernavodă, scor 40-13 (22-7). Trebuie precizat că echipa este însoțită la acest turneu și de cel care a avut un rol important în formarea ei, Sebastian Hagiu, fotoreporterul de serviciu și de lux al site-ului nostru. În jocul de sâmbătă, CSM Bacău a evoluat în alcătuirea: Vlăduț Rusu, Mihai Rusu, Mihail Taraș – Bogdan Doboș (9), Ionuț Broască (8), Laurențiu Suciu (7), Dragoș Hanțaru (4), Ionuț Atănăsoaei (4), Radu Poleac (3), Alexandru Ionescu (2), Cristian Chiriac (1), Răzvan Dodiță (1), Claudiu Găman (1), Ștefan Cernat.

Cu acest rezultat, echipa băcăuană și-a asigurat calificarea la turneul final indiferent de rezultatul din partida de duminică dimineață, cu LPS Buzău.

2 comentarii la „Handbal, juniori III / CSM Bacău – Axiopolis Cernavodă 40-13 (22-7)”

  1. felicitarile sunt pentru cei trei antrenori desi unul a fost fotograful rolul lui este foarte important dar nu trebuie uitat nici managerul echipei…deci felicitari domnilor si succes pa mai departe

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.