O ocazie, două goluri / Aerostar Bacău – FCM Dorohoi 0-2 (0-0)


Aerostar Bacău își complică existența cu o înfrângere pe teren propriu în fața ocupantei locului al treilea din seria I a Ligii a III-a. După o primă repriză anostă, dominată teritorial de gazde, echipa din Dorohoi a deschis scorul la prima ocazie a meciului, în minutul 63. Pavăl a luat o acțiune pe cont propriu pe aripa stângă, a centrat în careul mic al gazdelor, acolo unde Sandu a fost mai rapid decât portarul Roca și a înscris. ”Aviatorii” au avut șansa egalării în minutul 73, dar Mădălin Munteanu a irosit penalty-ul acordat după faultul lui Rohețki la Pasniciuc, trimițând balonul în bara din stânga a porții oaspeților. Pe final, Aerostarul s-a aruncat în atac, iar în minutul 89, Burcă a pierdut un balon în jumătatea adversă, Pavăl a făcut o cursă de 40 de metri și a înscris cu un șut plasat de la 16 metri după ce driblase și doi adversari.

Aerostar: Roca – Ichim, Burcă, Patriche, Măgirescu – Stoian (69 R. Gheorghe), Honea, Tofan, Sârbu (84 Al. Popa) – M. Munteanu, Pasniciuc (77 Pavel). Antrenor: V. Cioancă.

FCM Dorohoi: Rohețki – Ștefan, Cososchi, Atudorei, Ursachi – Orășanu – Vrabie, Bordeianu (90+4 Stancoschi), Sandu (90+3 Filip), Pavăl (90 Barabaș) – Grumezescu (62 Ghiviziu). Antrenor: V. Colban.

Celelalte rezultate ale etapei a XIX-a: CSM Moinești – Ceahlăul II P. Neamț 2-1, Kosarom Pașcani – Sporting Suceava 4-1, Bucovina Rădăuți – Oțelul II Galați 1-1 și Petrotub Roman – Young Stars Panciu 3-0 (oaspeții s-au retras din campionat). Sport Club Bacău și Știința Miroslava au stat.

În clasament, Sport Club Bacău ocupă primul loc, cu 35 de puncte, urmată de CSM Moinești, 34 de puncte și FCM Dorohoi, 32 de puncte. Aerostar ocupă locul 9, cu 17 puncte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.