Se vede finala / Știința Bacău – Tomis Constanța 3:0 (19, 20, 20)


Voleibalistele de la Știința Bacău au mai făcut un pas important către finala Diviziei A1. După patru partide disputate în acest sezon și încheiate în 4 sau 5 seturi, joi după-amiază a venit și vremea unui 3-0 sec. Cu Kim Staelens din nou excelentă la coordonare și cu Mimi Sosa irezistibilă și spectaculoasă, băcăuanele au obținut o victorie fără dubii în fața unei echipe care a arătat destul de blazată în unele momente. De altfel, blazarea s-a mutat în ultimul set și pe banca echipei campioane, de unde Darko Zakoc a privit plictisit și dezgustat înfrângerea echipei sale.
Știința a condus autoritar pe tabela de marcaj în toate cele trei seturi, interesaant fiind faptul că antrenorul Florin Grapă n-a făcut absolut nicio schimbare ! După cum au arătat lucrurile joi, s-ar părea că și vineri vom asista la un galop de sănătate a băcăuanelor care le va aduce calificarea în finală. Dar cum fiecare meci are istoria lui, iar Tomisul e o echipă imprevizibilă, orice e posibil în jocul de vineri, programat de la ora 17.30.

ȘTIINȚA: Kim Staelens, Emilce Sosa, Alexandra Sobo, Kremena Kamenova, Denisa Rogojinaru, Mihaela Herlea, Lucia Gaido – libero. Antrenor: Florin Grapă.

TOMIS: Diana Calotă, Tasha Holness, Claudia Gavrilescu, Natașa Sevarika, Jasna Majstorovic, Cristina Cazacu, Marina Vujovic – libero. Au mai jucat Elena Butnaru și Dominique Lamb.

3 comentarii la „Se vede finala / Știința Bacău – Tomis Constanța 3:0 (19, 20, 20)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.