Mihai Nistor face încă o victimă în World Series of Boxing


Boxerul clubului CSM Bacău 2010 a luptat duminică într-o nouă gală a circuitului WSB, împreună cu echipa la care este împrumutat, Astana Arlans (Kazahstan), împotriva echipei Argentina Condors.
Meciul categoriei +91 kilograme, susținut de Mihai împotriva argentinianului Oscar Ricardo Perez a fost unul fără istoric. După o prezentare care a durat ceva mai mult decât meciul ce a urmat, argentinianul a început să sufere chiar din primele secunde. Perez nu a făcut față atacurilor furibunde ale românului și, după numai un minut, a început să-și piardă echilibrul. În repriza a doua, văzându-și elevul prins între corzi și pumnii lui Mihai Nisotr, antrenorul argentinianului a fost nevoit să arunce prosopul pentru a-și salva sportivul de la un dezastru și mai mare. Mihai Nistor a câștigat astfel un nou meci în World Series of Boxing, de această dată prin knock-out tehnic.
Partidele dintre cele două echipe s-au disputat în prima serie a sferturilor de finală a WSB, în Argentina. Condorii conduc cu 3-2 și vor face deplasarea în Kazahstan, pentru retur, pe 29 martie. În caz de egalitate, după cele zece meciuri, echipa câștigătoare va fi desemnată după un meci la categoria Mijlocie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.