Baschet, U 14 / CSS Bacău – BC Athletic Constanța 79-81


Duminică, echipa de baschet masculin U14 a CSS Bacău a primit vizita BC Athletic Constanta, de la care în tur suferise o înfrângere severă, cu 64-34. Constănțeniii au început meciul în forță conducând cu 6 puncte. În sfertul doi însă, băcăuanii au luptat, reducând diferența, egalând pentru ca, mai apoi, tot în sfertul al doilea, să reușească sa și preia conducerea.
Sfertul trei a fost dominat de băcăuani, care au reușit să păstreze o diferență liniștitoare față de constănțeni. În sfertul al patrulea, oboseala a pus stăpânire pe echipa băcăuană care, dispunând de un lot mult mai subțire decât oaspeții (doar 10 jucători), a pierdut inițiativa, ajungând să fie condusă spre final la 7 puncte. Cu un ultim efort, băcăuanii au reușit să reducă diferența la două puncte, însă înfrângerea a fost inevitabilă și de această dată, scorul final fiind 79-81. Principalii marcatori ai gazdelor au fost Victor Olaru (20 p), Alexandru Lupu (18 p) și Ștefan Gârțu (14 p).
În prezent, CSS Bacău se află pe locul 3 din seria a IV-a a grupei valorice A, având 8 puncte, după 2 victorii și 4 înfrângeri.
Următoarea acțiune oficiala a echipei U 14 este turneul de sală, ce se va desfășura la Constanța în perioada 30-31.03.2013. Să urăm mult succes echipei noastre și inspirație maximă antrenorului Sorin Butnaru!

Notă: acest material ne-a fost trimis de unul dintre cititorii noștri, Gheorghe Gârțu, căruia îi mulțumim și-l așteptăm și cu alte cronici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.