Avancronică / HBC Nantes – Știința MD Bacău (duminică, ora 18, netelevizat)


Știința Municipal Dedeman Bacău întâlnește în ultima deplasare din grupele Cupei EHF o formație aflată în mare formă. HBC Nantes, cu Alberto Entrerrios revenit după o accidentare, a învins joi super-puterea PSG Handball cu 26-24 și e clar că francezii nu concep altă variantă decât victoria în fața Științei. De altfel, conducerea francezilor a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare în impresionantul ”Palais des Sports de Beaulieu”.
Plecată dimineață din București pe calea aerului, delegația băcăuană a ajuns în cursul după-amiezii la Nantes, după o escală de 3 ore la Paris. Elevii lui Eliodor Voica au luat sâmbătă, de la 18.30, un prim contact cu sala unde se va juca duminică. Băcăuanii nu au nimic de pierdut în partida de duminică seara. Dimpotrivă, un nou meci împotriva celor trei campioni mondiali nu poate însemna decât o nouă și utilă experiență pentru sezoanele europene care vor urma. Meciul nu e televizat, evoluția scorului putând fi urmărită pe site-ul nostru.

Partida HBC Nantes – Știința MD Bacău va fi arbitrată de italienii Marco Di Domenico și Lorenzo Fornasier. Delegat EHF va fi belgianul Francois Mulleners. În celălalt meci al grupei, Beșiktaș Istanbul a fost spulberată sâmbătă, pe teren propriu, de SC Magdeburg, 17-27.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.