Defensive visătoare / Sport Club Bacău – Aerostar Bacău 4-3 (3-1)


Cele două echipe băcăuane ale seriei I din Liga a III-a la fotbal au oferit un meci spectaculos în prima etapă a returului, cu 7 goluri și cel puțin încă pe-atâtea ocazii irosite. După numai 9 minute, echipa gazdă conducea deja cu 2-0, după ce Bogdan Ungureanu a punctat de două ori din assisturile lui Florin Măjer, un câștig real pentru linia de mijloc a echipei lui Marius Baciu. Mai întâi, în minutul 7, a fost o pasă filtrantă care l-a lăsat pe atacantul băcăuan singur cu Roca pentru ca, două minute mai târziu, Ungureanu să înscrie cu capul din 8 metri după o centrare venită din corner. ”Aviatorii” n-au acuzat șocul și, în minutul 19, Burcă a trimis o pasă de 40 de metri care l-a găsit în careul advers pe Mădălin Munteanu, vârful Aerostarului înscriind cu un vole spectaculos. Scorul pauzei a fost stabilit de Bogdan Ungureanu, care a profitat de o respingere după o fază prelungită de atac a oaspeților, a luat mingea de la centru și a trimis-o în poartă cu un șut frumos de la 14 metri.

Aerostarul a ieșit mai decisă de la cabine și, în minutul 56, Sârbu a redus din diferență cu un șut din careu. Trei minute mai târziu însă, arbitrul ieșean Vlad Baban a văzut penalty pentru Sport Club la o intervenție asupra lui Măjer și Bogdan Ungureanu a reușit ceea ce italienii numesc un ”poker”. Ca tot românul imparțial, Baban a dictat cu la fel de mare ușurință un penalty și pentru Aerostar, la o intervenție a lui Bamba la Mădălin Munteanu în minutul 70, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Strungariu. Finalul s-a jucat pe contre, Costin a ratat singur cu portarul în minutul 72, în timp ce aviatorii au trecut pe lângă egalare prin Honea (min. 80) și Pavel (min. 84).

S.C. BACĂU: Savu – Bărculeț (48 Blănaru), Bamba, Adăscăliței, Medeșan – Șchiopu (77 Miron), Întuneric, Măjer (63 Dumitriu), Hurdubei (90 Luncanu) – Costin, B. Ungureanu. Antrenor: Marius Baciu.

AEROSTAR: Roca – Ichim, Burcă, Patriche, Măgirescu (73 Pavel) – Strungariu – Stoian (65 Pasniciuc), Tofan, R. Gheorghe (46 Honea), Sârbu – M. Munteanu. Antrenor: Ștefan Apostol.

Arbitru: Vlad Baban. Asistenți: Ștefan Patrichi și Daniel Ștefănescu (toți din Iași).

Celelalte rezultate ale etapei a XIV-a: Petrotub Roman – CS Kosarom Pașcani 2-0, Oțelul II Galați – CSM Moinești 2-0 și Ceahlăul II P. Neamț – FCM Dorohoi 0-2. Știința Miroslava, Bucovina Rădăuți și Sporting Suceava au stat. În urma acestor rezultate, Sport Club Bacău a acumulat 28 de puncte și are un avans de 6 puncte față de următoarele clasate, CSM Moinești și FCM Dorohoi.

2 comentarii la „Defensive visătoare / Sport Club Bacău – Aerostar Bacău 4-3 (3-1)”

  1. Blat spectaculos si Baciu o face pe suparatul. Are dreptate pentru ca lumea din tribuna se bucura la golurile Aerostarului. Pe jucatorii lui Bacu ii cunoaste numai el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.