Adversare Cupa EHF / Antrenorul lui Magdeburg face parte din colectivul tehnic al naționalei Germaniei


Dacă primul adversar a Științei Municipal Dedeman Bacău din grupa D a Cupei EHF (HBC Nantes) are cinci jucători care participă la mondiale, cel de-al doilea are doi jucători și pe antrenorul principal. SC Magdeburg îi are în componență pe interul stânga Stefan Kneer (27 de ani), internațional german, și pe pivotul Bartosz Jurecki (34 de ani), internațional polonez. De asemenea, antrenorul principal al celor de la SC Magdeburg, Frank Carstens, face parte din colectivul tehnic al naționalei Germaniei, calificată în sferturile de finală ale mondialelor din Spania.
Știința Municipal Dedeman Bacău va juca la Magdeburg în etapa a II-a a grupei D, pe 16 februarie, urmând să primească vizita echipei germane în ultima etapă, pe 24 martie. Și cum nemții nu se dezmint, ei și-au închiriat deja un charter, care va ateriza la Bacău sâmbătă, 23 martie, la ora 12, întoarcerea acasă fiind prevăzută imediat după meci, duminică, 24 martie, la 23.30.
Foto: www.dhb.de

2 comentarii la „Adversare Cupa EHF / Antrenorul lui Magdeburg face parte din colectivul tehnic al naționalei Germaniei”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.