Știința Bacău – CSM Lugoj 3:0 (15, 9, 22), în Divizia A1 de volei feminin


Vicecampioana României la volei feminin a încheiat anul și turul campionatului cu o victorie la pas, consolidându-și prima poziție în clasamentul Diviziei A1. Gazdele au început în forță primul set, au avut 16-6, după care bănățencele au punctat de 5 ori consecutiv, însă a fost un simplu foc de paie. Știința și-a adjudecat la 15 un prim set în care a greșit nu mai puțin de șase servicii. În parțialul secund, elevele lui Florin Grapă au defilat, în condițiile în care ridicătoarea oaspetelor, Tătaru, l-a exasperat pe antrenorul Paul Bogdan. În ultimul set, voleibalistele Științei au reușit să-l enerveze pe antrenorul băcăuan cu numeroasele greșeli comise. CSM Lugoj a condus cu 8-4 și 16-11, însă gazdele au egalat la 19 și au obținut apoi o victorie logică.
Știința Bacău încheie turul pe primul loc, cu 11 victorii din tot atâtea posibile. Vicecampioanele au liber până pe 26 decembrie, când vor relua antrenamentele, dat fiind faptul că returul Diviziei A1 va începe pe 12 ianuarie 2013.

Știința Bacău: Miclea-Grigoruță (4 puncte), Sobo (20), Kamenova (13), Iosef (10), Herlea (6), Bălțatu (1), Gaido – libero. Au mai jucat Rogojinaru (5) și Breban (2). Antrenor: Florin Grapă.

CSM Lugoj: Tătaru, Radonjic (13), Lungu (4), Canea (4), Lupescu (3), Grama (3), Ispas – libero. Au mai jucat Sonda (1), Lupașcu și Jovanovic. Antrenor: Paul Bogdan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.