Știința Bacău – Dacia Buzău 3:2 (-25, -16, 20, 18, 10), în Divizia A2 de volei masculin


Voleibaliștii de la Știința Bacău au obținut o victorie muncită în fața viceliderei seriei Est, după ce au revenit de la 0-2 la seturi. ”Motoarele” echipei băcăuane au fost căpitanul Laurențiu Marciu și, ca de obicei, veteranul Roberto Lazăr, care au tras echipa după ei spre un succes ce părea la un moment dat imposibil. E foarte adevărat că și antrenorul Cornel Păduraru a făcut târziu schimbările care se impuneau, introducându-i abia în finalul setului secund pe Florea și T. Lazăr în locul mai puțin inspiraților Martin și Sărăcuțu. Astfel, după două seturi în care au avut o evoluție deplorabilă, băcăuanii au revenit spectaculos în fața unei echipe buzoiene care s-a crezut probabil învingătoare prea devreme. Și o ultimă observație: e ciudat și jenant în același timp ca o echipă studențească să-și dispute partidele de pe teren propriu într-un anonimat aproape total (30 de spectatori). Echipele de juniori ale CSS Bacău joacă în fața unui public mai numeros și mai cald !

ȘTIINȚA: Martin (4 puncte), Marciu (25), R. Lazăr (17), Gal (8), Ursache (5), Sărăcuțu (3), Farcaș – libero. Au mai jucat: Florea (1), T. Lazăr (2), Bitire (1), Vasiliu (1). Antrenori: Cornel Păduraru și Eusebiu Țurcanu.

DACIA: Oprea (1 p), Cheagă (19), Dorojan (14), Tîrîlă (10), Tiboacă (7), Badea (4), Homoc – libero. Au mai jucat: Mărgineanu (6), Frîncu (4), Grigore (2). Antrenor: Marian Boldișteanu.

Un comentariu la „Știința Bacău – Dacia Buzău 3:2 (-25, -16, 20, 18, 10), în Divizia A2 de volei masculin”

  1. Poate Dl Grapa ar trebui sa arunce o privire mai atenta si la volei masculin. Cum echipa de fete joaca bine, dar termina mereu pe locul doi, poate baietii ar fi o solutie pentru primul loc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.