Greu cu liderul / Știința Bacău – Arcada Galați 0:3 (-19, -16, -21), în Divizia A2 de volei masculin


Arcada Galați venea la Bacău din postura de lider detașat al seriei, cu un parcurs aproape perfect, excepția fiind meciul de la București, pierdut în 5 seturi în compania echipei Rapid. Cu toate acestea, meciul a început sub semnul echilbrului, gazdele reușind să intre cu avantaj minim la primul timp de odihnă (8-7). De aici, oaspeții au pus stăpânire pe joc și nu s-au oprit decât la 25-19, continuând însă și in actul secund să domine autoritar, evoluția scorului fiind: 3-8, 10-16, 16-25. În cel de-al treilea set, studenții au dat impresia ca pot reveni în joc, s-a mers cap la cap până la jumătatea setului, dar de aici experiența oaspeților s-a dovedit decisivă, băieții de la Arcada încheind jocul dupa aproximativ 75 minute de joc și confirmând statutul de principală favorită la promovare.
În etapa următoare, baieții lui Păduraru joacă la Suceava, într-un meci ce se anunță de foc, pe când gălățenii vor primi vizita codașei CSU Știința București.

ȘTIINȚA: Martin (2p), Marciu (13), Sărăcuțu (7), Gal (6), R. Lazăr (5), Bitire (2), Ursache – libero. Au mai jucat: Cernov (1), Florea, Vasiliu (1) și V. Lazăr. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu.

ARCADA: Râpeanu (8p), Harabagiu (15), Todașcă (12), Cociș (11), Voinea (10), Palfi (9), Pârvu – libero. A mai jucat Popescu. Antrenor: Marian Apostu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.