Deja calificați / Știința MD Bacău – Maccabi Rishon Lezion 33-22 (15-8)


Handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău s-au ținut de cuvânt, în sensul că au luat meciul cu Maccabi Rishon foarte în serios și au tranșat practic calificarea în grupele Cupei EHF din prima manșă. Rezultatul numeroaselor vizionări pe care băcăuanii le-au avut cu viitoarea adversară, inclusiv în dimineața partidei, s-a văzut pe teren, unde vicecampioana României nu a lăsat nicio șansă campioanei Israelului.

Iar dacă jucătorii Științei au întâmpinat ceva dificultăți, acestea au venit din partea arbitrilor greci Chaskis și Tsakonas, depășiți de meci în repetate rânduri și cu supărătoare nesincronizări în decizii. În ceea ce-i privește pe israelieni, în afara unor realizări personale, n-au impresionat cu nimic, poate doar cu angajamentul dus adesea peste limitele regulamentului. Cel puțin Amir Aharon părea venit de la secția de rugby a clubului, după cum l-a placat în prima repriză pe Ionuț Rotaru în semicerc.

Știința s-a impus fără probleme în fața unui public fierbinte, în condițiile în care Eliodor Voica a folosit toți jucătorii înscriși în raportul de joc. De notat și folosirea lui Rareș Păunică în postura de centru, variantă utilizată și pe vremea cuplului Heel-Armanu. Returul este programat duminică, de la 16.30, tot în Sala Sporturilor din Bacău.

ȘTIINȚA: Tevzadze (13 interv.), Grigoraș (7 interv.), Liszkai – Bondar 8, Ghiță 5, Iancu 4, Da Silva 3, Ramba 3, B. Voica 3, Novanc 2, Rotaru 2, Dospinescu 1, Georgescu 1, G. Bujor 1, Păunică, Manea. Antrenori: Eliodor Voica și Stelian Bursuc.

MACCABI: Strat (9 interv.), Shikloshi (1 interv.) – Rosental 7, Neeman 4, Filip 4, Aharon 1, Luzon 1, Geva 1, Birnbaum 1, Friedmann 1, Langlive 1, Stelman 1, Rubin Reuven. Antrenor: Oleg Butenko.

Arbitri: Athanasios Chaskis și Dimitrios Tsakonas (Grecia). Delegat EHF: Viktor Konopliastyi (Ucraina).

5 comentarii la „Deja calificați / Știința MD Bacău – Maccabi Rishon Lezion 33-22 (15-8)”

  1. israelienii nu aveau nicio schema nimic, in atac doar o pasau stanga dreapta pana la pasiv, apoi faceau ei ceva sa dea la poarta … au venit echipe gen dinamo, cluj si tot au jucat ceva, astia parca refuzau atacul … maine castiga stiinta lejer si daca joaca cu rezervele , maccabi – una din cele mai slabe echipe care au venit sa joace la bacau

  2. am o mare nemultumire referitoare la cele 2 ( galerii)
    lasati orgoliile si uniti-va
    urat mai apare aceasta lupta intre voi
    ce frumos ar fi sa fiti impreuna
    cum s-ar auzi in sala ???
    va spune un fost membru al galeriei stiinta pe vremuri
    am compus impreuna cu alti membri versuri cum ar fi
    stiinta e ca o floare
    frunzulita de gutui etc
    va rog ganditi-va si lasati orgoliile
    va astept maine

    1. Imi cer scuze in numele grupuli din care fac si eu parte DAR..
      NU O SA MAI FIM UNITI CU ASEMENEA CARACTERE NICIODATA!!!
      O sa aflati si de la cei in culpa de ce?! Noi ne-am saturat sa fim luati de fraieri sa facem totul din suflet si cu bunavointa si altii sa profite de pe urma noastra .. daca intelegi la ce ma refer.. fiind cu adevarat unul dintre OLD BOYS ..stii binenteles, despre ce e vorba !!
      NU mai dorim sa stam langa persoane care vor doar bani si nimic nu fac.. altii ragusesc.. cheltuie bani din buzunar ca sa aduca alti baieti si etc..etc.. iar ei sa profite.. UNDE E DREPTATEA?!
      de ce sa rada si altii de noi precum rad de ei.. am crezut ca unii dintre ei s-au schimbat .. si am mai stat lanaga ei ceva timp.. dar e o vb din BATRANI.. LUPUL isi SCHIMBA PARUL.. DAR NARAVUL BA !! Cat timp vom dori sa venim.. venim.. in rest.. NU NE POATE OBLICA NIMENI.. NICI AUTORITATILE si NICI CEA MAI RAMAS DIN GALERIE SA STAM UNITI.. NU CU ASTFEL DE PERSOANE.. CARE SE „SAPA” INTRE EI !! IN LOC SA CONSTRUIASCA CEVA.. VIN PT INTERESE.. PT „MULS”.. mai pe Romaneste !!
      Nu vrem sa stam langa astfel de persoane.. DESI sunt printre ei si persoane cu caracter.. sau care inca nu au uitat sa fie cu ADEVARAT suporteri si nu altfel..
      Sper ca aqm adus ceva lamuriri.. pe cat posibil..
      ps: Cei care de la Nord pana la Ura se numesc.. BEST BACAU !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.