Marius Bondar: ”Cu HCM Constanța ne-am văzut adevăratul potențial”


Golgeterul Științei în Liga Națională de handbal masculin este optimist înaintea dublei manșe cu israelienii de la Maccabi Rishon Lezion și spune că nu există riscul unei subestimări a adversarului. Iată interviul pe care ni l-a acordat Marius Bondar despre ”dubla” de sâmbătă și duminică din Cupa EHF.

Rep.: Cu ce gânduri abordați ”dubla” cu Maccabi ?

Marius Bondar: Cu gânduri pozitive, pentru că noi, cel puțin după meciul de miercuri cu Constanța, ne-am văzut adevăratul potențial. Moralul nostru e unul ascendent și nu putem privi cele două meciuri cu israelienii decât cu gândul la victorie. Am văzut înregistrări cu cei de la Maccabi și pot să spun că sunt un avdersar destul de accesibil pentru calificarea în grupe. Am avut noroc la tragerea la sorți, am fi putut întâlni adversare mult mai galonate și mai prestigioase, dar șansa a fost de partea noastră și sper să arătăm asta pe teren, adică să ne impunem în ambele meciuri.

Rep.: Există riscul să intrați relaxați în teren, cel puțin în primul meci ?

M.B.: Noi am vorbit despre acest aspect, se întâmplă la unele echipe, dar noi credem că la ora actuală avem ceea ce se numește profesionalism și seriozitate. Fără aceste lucruri nu poți avea performanțe și rezultate mari.

Rep.: Există lucruri sau jucători la israelieni de care v-ar putea fi teamă ?

M.B.: Eu îl cunosc foarte bine pe Iulică Strat, el a plecat la Dinamo când am ajuns eu la Fibrex, în 2004, dar am rămas prieteni. Și pe Marian Filip îl știu de când juca la Târgu Jiu, iar eu la Iași. De fapt, cu toții le știm potențialul. În plus, colegii de la lotul național ne-au spus că au 5 internaționali israelieni și că aleargă foarte bine, dau drumul la minge, au contraatacul și faza a doua destul de bune și trebuie să-i luăm nu în serios, ci foarte în serios.

Rep.: Ai un mesaj pentru publicul băcăuan ?

M.B.: S-a văzut miercuri ce fel de public avem. Prin intermediul dumneavoastră, vreau să le mulțumesc suporterilor noștri în numele echipei și al meu personal, pentru că, dacă ai un public ca al nostru, e foarte greu să pierzi. Ei sunt cu totul și cu totul al optulea jucător, merită tot respectul, ne înclinăm în fața lor, îi așteptăm în număr cât mai mare la sală și promitem să nu-i dezamăgim.

2 comentarii la „Marius Bondar: ”Cu HCM Constanța ne-am văzut adevăratul potențial””

  1. jumatate din sala este fantastica,canta si aplauda….cealalta jumatate este penibila,si la teatru e mai multa galagie,parca vin la priveghi……….se roaga galeria de ei sa aplaude,stati acasa decat sa umpleti sala degeaba.fzstiinta!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.