Băcăuanul Ștefan Cremene, pe podium în Slovenia


În perioada 16-18 noiembrie, a avut loc în Slovenia, localitatea Slovenj Gradec, Turneul Internațional de judo, dotat cu Koroska Kupa, pentru categoriile de vârstă U18, 13, 11 (m+f). La competiție au participat sportivi 20 de țări din Europa și Asia. Delegația României a fost reprezentată de CSS – Unirea Iași, ce l-a cooptat și pe sportivul de la SCM-Judo Club Royal Bacău, Ștefan Cremene la categoria 34 kg. U13, acesta câștigând medalia de bronz. Cremene a avut 24 de sportivi la categoria lui de greutate, susținând cinci meciuri în total. Primele trei meciuri le-a câștigat prin ippon împotriva unor sportivi din Italia, Croația și Slovenia, fiind întrecut în meciul pentru intrarea în finală prin yuko de către un sportiv din Ucraina. Meciul pentru medalia de bronza a fost în compania unui judoka din Azerbaidjan.

Ștefan Cremene este familiarizat cu prezențele pe podium, pentru că în 2011 a obținut cu echipa medalia de bronz, iar în 2012 medalia de aur cu echipa de la U11/30 kg., precum și medalia de bronz la individual U11/30 kg. La concursurile de verificare s-a clasat tot timpul îm primii trei sportivi ai categoriei.
În perioada 21-23noiembrie, va avea loc la Chișinău un turneu internațional de judo pentru sportivii născuți în 1995-1997(masculin), la care vor participa 7 sportivi de la SCM-JC Royal Bacău.
De asemenea, în data de 2 decembrie, va avea loc în Bacău, la Sala de Atletism, cea de a IX-a ediție a Cupei 1 Decembrie la categoriile de vârstă U9 (m+f), U11, U13 și U15 – masculin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.