Cădere liberă / Unirea Slobozia – Știința Bacău 34-16 (18-7)


Parfumul meciurilor pentru promovare dintre Bacău și Slobozia a dispărut. În locul lui a apărut duminică mireasma unei confruntări inegale între o echipă care în vară a făcut 9 transferur și una în reconstrucție, scuza tuturor atunci când resursele sunt pe butuci. Știința a contat în economia jocului cu Slobozia doar în startul primei reprize. În minutul 5 era 3-3, grație inspirației Biancăi Anghelescu. Apoi, slobozencele au pus stăpânire pe joc și scorul a luat proporții. La pauză a fost 18-7 pentru gazde, pentru ca finalul să consemneze un concludent 34-16 pentru Slobozia. Unirea a dominat la toate capitolele fiind greu de remarcat prestația vreunei jucătoare a Științei.

Antrenorul Bacăului, Ion Arsene, a declarat resemnat: ”Suntem într-o reconstrucție totală. Din echipa care promova acum 2 ani nu mai e nimeni. Toate jucătoarele sunt tinere:studente și eleve. Anul viitor sper că vom avea puterea să urcăm și să ne gândim la Ligă.”
De partea cealaltă, antrenorul Unirii, Liviu Paraschiv, a spus: ”Nu ne-au surprins, pentru că știam că au jocul bazat pe pivot, un pivot bun pe care, din fericire, am reușit să-l anihilăm. Mi-a mai plăcut nr. 11, stângacea (Adina Cârligeanu).Este o jucătoare de viitor.”

Marcatoare

Unirea Slobozia: Ștefan 7, Popescu 7, Drăgan 4, Băeșu 4, Ciuplea 3, Cosma 3, Simion 2, Kanda 2, Stănciulescu 1, Bocean 1.

Știința Bacău: Chelaru 7, Ciurariu 2, Ababei 2, Cîlici 2, Roșu 1, Țocu 1, Vrabie 1.

Ionuț Văgăonescu – Slobozia
Foto: Adrian Panait

Un comentariu la „Cădere liberă / Unirea Slobozia – Știința Bacău 34-16 (18-7)”

  1. Pacat ca nu se retrogradeaza din liga 2 ca erati favorit cu asemenea prestatii. Lasati-l pe domnul Oprea sa se ocupe de echipa pt. ca el nu citeste presa la antrenament. Succes la anul cand aveti mari sanse la promovare. Sper ca v-ati dat seama ca sunt ironic in legatura cu ultima fraza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.