EXCLUSIV / Marian Filip (Maccabi Rishon Lezion): ”Știința pornește favorită, dar Maccabi își va juca șansa”


Sport.Bacaul.Ro a realizat un scurt interviu în exclusivitate cu unul dintre handbaliștii români care evoluează pentru viitoarea adversară a Științei Municipal Dedeman Bacău în turul al III-lea al Cupei EHF, Maccabi Rishon Lezion. Interul stânga Marian Filip are 32 de ani, este la al treilea sezon în Israel și a fost coechipier la Dinamo cu Costel Manea Bogdan Voica și Sorin Bîrză, avându-l ca antrenor pe Eliodor Voica.
Rep.: Cum ți se pare tragerea la sorți și faptul că veți întâlni o echipă românească ?

Marian Filip: Pentru mine personal e bine, pentru că mă întorc în România, iar pentru echipă va fi o experiență bună, deoarece până acum Maccabi Rishon nu a jucat cu o echipă românească, deși cunoaștem foarte bine nivelul handbalului românesc.

Rep.: Ce părere au coechipierii tăi despre Știința, mai ales că 5 dintre ei au jucat în iunie cu naționala României ?

M.F.: Știu că Știința Bacău are o echipă puternică, având jucători care evoluează pentru echipa națională și în această vară au facut câteva transferuri bune, reușind să aducă jucători de valoare cum sunt Georgescu sau Novanc.

Rep.: Cum estimezi șansele de calificare ale celor două echipe pentru grupele competiției ?

M.F.: E clar că Știința pornește favorită, dar și Maccabi își va juca șansa ei.

Rep.: Te rog să le transmiți un mesaj foștilor tăi coechipieri de la Dinamo care se află acum la Știința Bacău.

M.F.: Perioada petrecută la Dinamo alături de ei a fost extraordinară, cu toți m-am înțeles foarte bine. Mă bucur că-i voi revedea, atât pe ei, cât și pe Eliodor Voica, cel care mi-a fost antrenor la Dinamo, un om excepțional și un antrenor de la care am avut multe de învățat. Îi salut pe toți și le doresc multă sănătate !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.