Repetiție pentru CEV / Știința Bacău – SCMU Craiova 3:0 (23, 17, 19)


Vicecampioana României la volei feminin a făcut sâmbătă după-amiază o ultimă repetiție înaintea partidei de joi, de la Split, din 16-imile Cupei CEV. O repetiție nu foarte reușită, după cum a spus antrenorul Florin Grapă, nemulțumit în special de felul în care au servit elevele sale.
Primul set a fost foarte echilibrat, cele două echipe mergând cap la cap până la 23-23, când două blocaje inspirate au trecut parțialul în contul gazdelor. În următoarele două seturi, echipa oaspete n-a ținut ritmul, Știința a avut în Alexandra Sobo și Roxana Iosef principalele guri de foc, iar băcăuanele au obținut a patra victorie fără set pierdut.

Știința Bacău: Sabina Miclea, Denisa Rogojinaru, Roxana Iosef, Kremena Kamenova, Georgiana Faleș, Emilce Sosa, Lucia Gaido – libero. Au mai jucat Alexandra Sobo și Mihaela Herlea. Antrenor: Florin Grapă.

SCMU Craiova: Aline Galan, Sorina Buz, Alexandra Badea, Aylin Pereyra, Adriana Bobi, Adriana Vîlcu, Ioana Pristavu – libero. Au mai jucat Ramona Postea și Andreea Smultea. Antrenor: Mircea Dudaș.

Declarații

Florin Grapă: ”Mă așteptam să fie greu, fiindcă mă aflu încă în căutări, încă sap, bine totuși că reușim să câștigăm. N-am evoluat extraordinar astăzi, m-a nemulțumit serviciul, în rest a fost OK.”

Mircea Dudaș: ”A fost un meci care a început foarte echilibrat, cu ambele echipe jucând destul de bine și cu un final de set gestionat mai bine de echipa din Bacău. Din păcate, în setul al doilea n-am reușit să ținem același nivel de joc, am încercat o revenire la începutul setului al treilea, dar am avut în față o echipă extrem de puternică. Băcăuanele au meritat victoria, le urez succes în cupele europene. Cred că, anul acesta, Știința, Dinamo, Tomis și CSM București se vor bate cu șanse egale la titlu.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.