Un punct câștigat / Aerostar Bacău – Oțelul II Galați 0-0


După trei etape de secetă, în care a suferit tot atâtea înfrângeri, Aerostar Bacău a obținut un punct în partida de pe teren propriu cu Oțelul II Galați. După cum s-au desfășurat ostilitățile, formația băcăuană se poate declara mulțumită de această remiză, în condițiile în care dominarea teritorială și marile ocazii le-au aparținut oaspeților, care au aliniat și jucători de la prima echipă. Cu toate acestea, în debutul jocului, echipa pregătită de Fane Apostol a avut un penalty neacordat, la un henț în careu, deși a fost unul din rarele momente când arbitrul târgoviștean Adrian Moroianu s-a aflat aproape de fază.

”Am întâlnit o echipă foarte bună, foarte instruită, cu jucători cu calitate foarte mare pentru nivelul Ligii a III-a și mă declar mulțumit cu rezultatul de egalitate. E-adevărat că acest rezultat nu ne ajută foarte mult în clasament, dar ca și moral sunt convins că va avea un cuvânt greu de spus, fiindcă e un punct muncit, după un efort foarte mare al băieților”, a declarat la finalul meciului Ștefan Apostol.

Aerostar: Vizitiu – Varea, Burcă (cpt.), Strungariu, Măgirescu – Patriche – Gîndulescu (80 Pasniciuc), Gucianu (57 Tofan), Honea, Sârbu (71 Vl. Pavel) – M. Munteanu (90+4 Ichim). Antrenor: Ștefan Apostol.

Oțelul II: Tadas – Marus, Cojoc, Gîță, Murgoci – Manea, Enescu (79 Miron) – Buș (71 Gîrleanu), Adăscăliței (88 Gueye Serigne), Cenk (65 Gohoreanu) – Chipirliu. Antrenor: Damian Băncilă.

Vineri, s-au mai disputat două partide din seria I, etapa a VIII-a: FCM Dorohoi – Kosarom Pașcani 0-1 și Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava 1-0. Sâmbătă se va disputa partida Sporting Suceava – Petrotub Roman. CSM Moinești stă fiindcă FCM Huși s-a retras din campionat, iar Sport Club Bacău stă fiindcă Young Stars Panciu n-a achitat două bareme de arbitraj și n-a fost programată de FRF.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.