Suedezilor le-a plăcut mult Bacăul / Martin Bager: ”Suporterii scandinavi au de învățat de la publicul din Bacău”


În pofida faptului că au pierdut ambele partide din turul al doilea al Cupei EHF, suedezii de la Ystads IF au plecat din Bacău cu cele mai bune impresii. Primul care s-a manifestat în acest sens a fost Sebastian Seifert, care a ținut să precizeze la plecarea din Sala Sporturilor: ”A fost o ședere foarte plăcută aici. Mi-a plăcut foarte mult orașul, oamenii au fost extrem de primitori, totul a fost extraordinar. Le mulțumim celor care s-au ocupat de noi și îi felicităm.”

Ulterior, le-am solicitat și altor handbaliști suedezi să ne împărtășească impresiile lor, răspunsurile fiind în aceeași tonalitate. Pivotul danez Martin Bager ne-a declarat: ”Șederea noastră la Bacău a însemnat o experiență grozavă. Desigur că ne-ar fi plăcut să câștigăm, dar așa-i în sport. Echipa gazdă a avut un suport extraordinar în propriul public. Spiritul și zgomotul suporterilor din Bacău reprezintă lucruri de la care suporterii scandinavi au de învățat. Oamenii au fost foarte prietenoși, iar serviciile de cazare au fost perfecte. Sper să ne mai întâlnim sub aceleași auspicii de fair-play cum s-a întâmplat la Bacău. Mult succes în continuare!”

Internaționalul suedez Jim Gottfridsson a ținut și el să puncteze: ”Bacăul e un oraș mare și drăguț, a fost mult mai bine decât mă așteptam înainte de a ajunge acolo. Sala în care am jucat mi s-a părut un pic diferită față de ce știam, cu tribune pe o singură parte, iar atmosfera făcută de fanii băcăuani mi-a plăcut. Această călătorie pe care am făcut-o în Bacău a fost pentru mine o experiență nouă și plăcută.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.