Declarații după partida Știința MD Bacău – Ystads IF 28-24 / Seifert are simțul umorului: ”Duminică e meciul considerat la noi acasă, așa că sper ca spectatorii să ne susțină”


Sebastian Seifert (Ystads IF): ”A fost foarte plăcut să jucăm într-o asemenea atmosferă, cu un public atât de numeros și de gălăgios. Bacăul are o echipă foarte bună, ne-a pedepsit din greu atunci când am făcut greșeli în ofensivă. Noi am făcut un joc OK, dar vom avea multe de schimbat pentru mâine. Am văzut multe înregistrări cu Știința și cred că n-au venit cu nicio surpriză. Duminică e jocul considerat la noi acasă, așa că mă aștept ca spectatorii să fie de partea noastră mâine.”


Mats Engblom (antrenor Ystads IF): ”A fost un joc bun, disputat în spirit de fair-play, noi am făcut multe greșeli, iar la echipa română am văzut mai multă acțiune decât mă așteptam. Deși nu-mi place să vorbesc despre jucătorii altor echipe, de la Bacău mi-a plăcut coordonatorul de joc. Absența interului nostru dreapta ne-a afectat, dar e mai bine să vorbim despre jucătorii prezenți, nu despre cei absenți.”


Ștefan Grigoraș: ”Nu m-am gândit că aș putea juca titular, șansa mea a fost că titularii s-au accidentat. A fost un meci foarte greu, am avut emoții la început, vreo 3-4 minute, însă am condus tot meciul. Văzusem două meciuri cu ei, știam la ce să ne așteptăm și nu ne-au surprins cu nimic special. Mâine, va trebui să jucăm mai bine pentru a ne califica. Mulțumim publicului nostru, care este mereu al optulea jucător, această victorie e și pentru suporterii noștri.”


Eliodor Voica: ”S-a văzut și azi că mai e nevoie de timp, mai trebuie multe repetări în fazele noastre de construcție, în atacurile poziționale, până să ajungem la o omogenizare, la o asamblare. Exceptând anumite momente din joc, eu cred că azi am avut o evoluție bună și, comparativ cu ultimele noastre meciuri, consider că suntem pe o pantă ascendentă. Echipa din Suedia are o știință a handbalului, sunt posesorii unui stil de handbal curat, pur, care nu cedează nici în ultimul minut, așa cum am văzut. Îl felicit pe Grigoraș și vreau să vă spun că aseară am afirmat că am mare încredere în Fane, fiindcă îl văzusem la antrenamente, iar eu n-am văzut absolut deloc un vid în poarta noastră. Pentru meciul de mâine, cred că șansele de calificare rămân 50-50, va fi un alt joc, poate mult mai aprig, pentru că e ultimul iar cele două echipe se cunosc mai bine după jocul de azi. ”

4 comentarii la „Declarații după partida Știința MD Bacău – Ystads IF 28-24 / Seifert are simțul umorului: ”Duminică e meciul considerat la noi acasă, așa că sper ca spectatorii să ne susțină””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.