Handbal masculin, Cupa EHF / Ystads IF a venit la Bacău fără doi jucători de bază


Formația suedeză Ystads IF a sosit joi după-amiază în Bacău, iar vineri, de la ora 16, a făcut un antrenament în Sala Sporturilor. Scandinavii au deplasat în România doar 14 jucători, lăsându-i acasă pe Palle Hansen (interul dreapta danez de 2,02 m) și pe pivotul Ola Netterheim, ambii accidentați. De asemenea, Linus Nilsson acuză probleme medicale, iar la antrenamentul de vineri n-a făcut decât câteva mișcări ușoare.
Cel mai experimentat jucător al celor de la Ystads e portarul Fredrik Ohlander (36 de ani), care a trecut în tinerețe și pe la Barcelona. Tânărul centru Jim Gottfridsson (20 de ani) a primit în această săptămână prima sa convocare la naționala Suediei, nimeni alta decât vicecampioana olimpică en-titre. La linia de 9 metri, suedezii îl au și pe experimentatul centru Sebastian Seifert (33 de ani), un handbalist cu un bagaj tehnic impresionant.
Cu toate că au pierdut miercuri, în ultima etapă de campionat, cu 18-36, jucătorii suedezi sunt optimiști și cred în calificare, deși vor disputa ambele manșe în deplasare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.