Declarații după partida Știința Bacău – CSU Suceava 27-26


Eliodor Voica: ”Știam că ne așteaptă o partidă foarte, foarte grea și mă bucur că am reușit să facem față acestui asalt al echipei sucevene, care a venit aici să câștige două puncte. Pentru acest lucru ei merită felicitați, pentru jocul prestat, pentru felul în care s-au bătut în teren. Țin să evidențiez și evoluția băieților noștri, ați văzut că ei își dau silința și trebuie felicitați, chiar dacă victoria e la limită. Să nu uităm că ei s-au bătut din minutul 1 până în minutul 60, într-o situație care nu e prea fericită în ceea ce privește moralul echipei. Avem încă aceleași probleme de când am început cu această echipă și mai e nevoie de timp până la asamblare. Avem jucători noi pe multe posturi, ei trebuie să se integreze și, după cum vedem, mai apar sincope, iar lucrul ăsta ne costă. Față de meciul de la Odorhei, am dat dovadă de mai multă conștiinciozitate, acțiunile de atac au fost mult mai filtrate, iar jocul în apărare a fost mai constant și cu mai multă determinare.”

Răzvan Bernicu (CSU Suceava): ”Ne așteptam la o asemenea atmosferă, ca la toate meciurile de la Bacău. Din păcate, astăzi ei au fost mai buni, asta e, mergem mai departe. Știința are un lot valoros, a avut jucători la schimb, în timp ce noi deocamdată ăștia suntem. Felicit Bacăul pentru victorie și le doresc succes în cupele europene. Sper să se califice, pentru binele handbalului românesc, le doresc multă baftă și ne vedem în retur la Suceava.”

3 comentarii la „Declarații după partida Știința Bacău – CSU Suceava 27-26”

  1. intra in teren prietenii la profesor !!! iar asta afecteaza moralul echipei si valoarea certa a bacaului!!pacat ca se fac echipe pe ochi frumosi !!!si pe prietenii la nivelul asta!!

  2. Ba ELEODOR ce te faci cu Ramba si Paius impotriva Sloveniei ca ei saracii nu dau gol nici cu Suceava??? sper sa fie ultimele meciuri pe care le prinzi la nationala

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.