Spartac București – Știința Bacău 16-27 (8-11), în Divizia A de handbal feminin


Handbalistele de la Știința Bacău au obținut o nouă victorie la scor în campionatul Diviziei A. După ce au spulberat-o în prima etapă pe HCF Piatra Neamț, elevele profesorilor Ion Arsene și Costel Oprea au câștigat duminică după-amiază în deplasarea de la Spartac București. ”Am evoluat cu mult curaj, în condițiile în care poarta ne-a ajutat din nou. Chiar dacă am început mai timid și am terminat prima repriză cu un avantaj de numai 3 goluri, în primele 20 de minute ale reprizei secunde am rupt echilibrul și ne-am impus la scor”, ne-a declarat antrenorul Ion Arsene. De notat că portărița Bianca Anghelescu a avut din nou o evoluție excelentă, închizând practic poarta băcăuană.

În partida de duminică, Știința a evoluat în alcătuirea: Anghelescu, Toma – Ciurariu 9, Cârligeanu 7, Chelaru 5, Cîlici 2, Ababei 2, Tat 1, Roșu 1, Ciorîță, Vrabie, Pavăl.

După două etape, echipa băcăuană a acumulat maximum de puncte (4), având un golaveraj foarte bun, 58-34. Etapa viitoare, a treia, se va disputa joi, 27 septembrie, Știința Bacău urmând să joace pe teren propriu, de la ora 14, cu ACS Școala 181 SSP București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.