Cupa EHF / ”Dubla” dintre Știința și Ystads s-ar putea disputa la Bacău !


Vicecampioana României la handbal masculin ar putea beneficia de un avantaj important în disputa cu suedezii de la Ystads IF din turul al II-lea al Cupei EHF. Conducerile celor două cluburi negociază disputarea ambelor manșe în Sala Sporturilor din Bacău. ”De două zile discutăm cu suedezii, cărora le-am propus să jucăm la noi acasă ambele partide. Cei de la Ystads și-au dat acordul de principiu, mai avem de pus la punct câteva aspecte, inclusiv cel financiar”, ne-a declarat managerul Științei Municipal Dedeman Bacău, Puiu Ciobanu.

Știința Municipal Dedeman Bacău nu e la prima tentativă de a aduce ambele manșe ale unei dispute din cupele europene pe teren propriu. La ultima participare în Cupa Challenge, gruparea băcăuană a negociat atât cu muntenegrenii de la Rudar Pljevlja, cât și cu norvegienii de la OIF Arendal, însă fără succes. Discuțiile cu formația muntenegreană au avut chiar un final comic: antrenorul Milenko Grujičić și-a pus mâinile în cap când a aflat că șefii clubului refuzaseră o sumă care ar fi acoperit toate salariile restante ale jucătorilor, în condițiile în care înainte de dubla manșă cu Știința, 11 jucători au plecat de la Rudar Pljevlja din motive financiare !

În cazul fericit în care negocierile cu suedezii vor fi încununate de succes, cele două manșe ale disputei dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și Ystads IF se vor desfășura în Sala Sporturilor din Bacău pe 13 și 14 octombrie.

Un comentariu la „Cupa EHF / ”Dubla” dintre Știința și Ystads s-ar putea disputa la Bacău !”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.