Sebastian Hagiu: ”La Călărași mi-am dat seama că țineam pe bancă niște copii care chiar vor să facă handbal”


Antrenorul divizionarei secunde CSM Bacău 2010 s-a declarat mulțumit de evoluția echipei în turneul de la Călărași și a anunțat o schimbare de linii: ”Spre surprinderea noastră, a fost un turneu bun, având în vedere că ne-au lipsit patru jucători. Cei care au jucat și au intrat în locul foștilor titulari au fost pentru noi o surpriză foarte plăcută. Acest fapt mi-a întărit decizia să nu mai joc cu foștii titulari. După Cupa Municipiului Bacău am spus că la CSM Bacău 2010 nu e nimeni titular de drept, iar acum mi-am dat seama că am ținut pe bancă niște copii care chiar vor să facă handbal. La acest turneu, ei m-au convins că pot juca oricând în locul celor titulari.”

Întrebat dacă există și motive extra-sportive care au dus la schimbările intervenite în primul ”7”, Sebastian Hagiu a precizat: ”Nu, nici vorbă, dar accidentările repetate m-au forțat să transform jucători de la linia de 9 metri în jucători de semicerc. Ceilalți au înțeles că numai prin muncă, atitudine și prin dorința de a intra în teren pot lua locul titularilor.” La capitolul evidențiați, antrenorul CSM-ului a punctat: ”Pe Bogdan Rață l-am transformat din jucător de 9 metri în pivot și a făcut față cu brio. Un alt câștig pentru echipă este Marius Bahan, care a progresat foarte mult. Eu sunt foarte mulțumit de felul în care se prezintă echipa la acest moment, chiar dacă sunt puțini, sunt buni. Am un an de experiență la această echipă și să fiți siguri că de-acum cine joacă s-a antrenat toată săptămâna sau merită să fie în teren la momentul respectiv.”

Divizia A de handbal masculin debutează sâmbătă, 22 septembrie, atunci când CSM Bacău 2010 va evolua pe teren propriu în compania formației CSM Focșani 2007.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.