Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a III-a


Sport Club Bacău se deplasează la Pașcani, pentru partida cu echipa locală Kosarom, din postura de lideră fără gol primit în primele două runde. Cu toate acestea, jocul băcăuanilor încă scârțâie, iar alegerile băncii tehnice pentru primul 11 nu sunt foarte inspirate. Partida de la Pașcani va fi arbitrată de vasluianul Ciprian Amarandei împreună cu asistenții Cătălin Popovici (Ploiești) și Andrei Roman (Tg. Neamț).

Aerostar Bacău revine pe propriul teren după două înfrângeri greu de digerat și fără gol marcat în 180 de minute. De aceea, singurul obiectiv al puștilor pregătiți de Fane Apostol în partida cu Ceahlăul II (stadion ”Aerostar”, vineri, ora 17) este victoria. Meciul va fi condus la centru de gălățeanul Florin Macovei, care va fi ajutat de concitadinul său Florin Vișan și de Cristian Voicu (Focșani).

CSM Moinești stă în această rundă, în care se vor mai disputa următoarele jocuri: Petrotub Roman – Oțelul II Galați, Știința Miroslava – Young Stars Panciu, Bucovina Rădăuți – Sporting Suceava și FCM Dorohoi – FCM Huși.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.