Debut cu emoții în campionatul județean de minifotbal


Duminică a avut loc la Bacău și Onești prima etapă din cadrul Campionatului Județean de Minifotbal. La fel ca la fiecare debut de campionat, toate echipele au jucat cu emoție, fie că sunt la prima ediție, fie că sunt echipe cu ștate vechi. Anul acesta se înregistrează atât la Bacău cât și la Onești o comasare a valorilor ceea ce va duce la o creștere a nivelului competiției, multe echipe au fuzionat, unele s-au desfiițat, dar probabil o situație semnficativă este reprezentată de crearea noii echipe, Oz Er Golden Boys, o fuziune între un grup de jucători de la fosta campioană a Bacăului, Victoria, și echipa campioană a Romanului. Nucleul echipei Victoria rămâne pe poziții și își dorește și în această ediție să continue rezultatele pozitive din trecut, deși este posibil să le fie ceva mai greu anul acesta, dacă ținem cont și de faptul că toate celelalte echipe s-au întărit destul de mult, astfel încât prima etapă a fost una foarte echilibrată.

Rezultate Divizia de Bacău:
FCM Wit vs. Victoria Bacău 4-11 (Marius Măghinici)
Gim Sport vs. Fair Play 4-2 (Adi Gondac)
Metro vs. Ultra Boys 1-7 (Adrian Andrieș)
Oz-Er Golden Boys vs. FC Coriolan s-a amânat datorită faptului că echipa Oz-Er Golden Boys a fost invitată să participe la un turneu la Iași în weekend.
Ecologiștii a stat în această etapă
Meciul etapei la Onești a fost reprezentat de întâlnirea dintre Stejarul Oituz și R.E.D. 2012. După ce la pauză scorul a fost de 4-1 pentru Stejarul, repriza secundă a fost dominată de R.E.D. 2012 care au reușit să înscrie golul victoriei chiar în ultimele secunde ale partidei. Alexandru Ghitiu și respectiv Alin Calapod de o parte și de alta au fost artizanii acestui meci deosebit.

Rezultate Divizia de Onești
Viitorul Gura Văii vs. Brigada Diverse 2-5 (Constantin Brânză și Adrian Buftea)
Tsunami vs. FC Oituz 9-1 (Cristi Vrânceanu)
Stejarul Oituz – R.E.D. 2012 4-5 (Alexandru Ghitiu și Alin Calapod)
Perla Moldovei a stat în această etapă

”A fost o primă etapă deosebită din toate punctele de vedere, în care s-a simțit o foarte mare dorință de joc a tuturor echipelor. Anul acesta se anunță deja un campionat foarte echilibrat atât la Bacău cât și la Onești”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.