S-a supărat Colin / Știința MD Bacău – CSM Bacău 38-30 (14-20), în meci de verificare


Știința Municipal Dedeman Bacău a disputat vineri seara ultimul meci de verificare înainte de debutul Ligii Naționale de handbal masculin. Vicecampioana a făcut o primă repriză de coșmar în fața celor de la CSM Bacău, puștii lui Sebastian Hagiu surclasându-și mult mai titrații adversari. Pe bună dreptate, lui Eliodor Voica nu i-a plăcut deloc ce-a văzut în primele 30 de minute, în special pe faza de repliere (”ziceai că-s la alergare în parc”, a spus Colin după meci), a cerut două time-out-uri în primele 11 minute, însă la pauză s-a intrat cu un neverosimil 20-14 pentru divizionara secundă.

În cea de-a doua parte a meciului s-a jucat altceva, fiindcă handbaliștii Științei au tratat partida mai serios, dar și pe fondul mai multor greșeli defensive ale celor de la CSM. De altfel, Sebastian Hagiu l-a trimis la vestiare pe Mihai Bujor în minutul 38, fiindcă acesta avea de comentat la reproșurile antrenorului.
Portarii Tevzadze și Liszkai au apărat buturile CSM-ului, în timp ce în poarta Științei au fost Erhan, Grigoraș și Bobeică. De la vicecampioni au absentat Marius Novanc și Răducu Tamaș, accidentați.

Marcatori

Știința: Rotaru 6, Iancu 6, G. Bujor 6, Georgescu 4, Da Silva 4, Păunică 3, Bondar 2, Dospinescu 2, Ramba 2, Ghiță 1, Păiuș 1, B. Voica 1.

CSM: Tărîță 10, Bahan 7, Vartic 4, Bulov 3, Rață 3, Zacaciurin 2, M. Bujor 1.

Un comentariu la „S-a supărat Colin / Știința MD Bacău – CSM Bacău 38-30 (14-20), în meci de verificare”

  1. cam greu pentru o echipa cu pretentii anul acesta….si foarte frumos din partea lor ca meciul nu a putut fi vazut si de spectatori, toate usile fiind inchise cu exceptia celor din fata pe unde nu dadeau voie sa intre pasionatilor de handbal..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.