E greu în 10 / Sport Club Bacău – Știința Miroslava 2-0 (0-0)


Sport Club Bacău a obținut a doua victorie consecutivă din campionat, dar a făcut-o în fața unui adversar modest și după o primă repriză slabă. Pe de altă parte, se poate spune că băcăuanii au jucat circa o oră cu un om mai puțin, în condițiile în care cetățeanul Bogdan Ungureanu s-a plimbat fără rost pe teren. Curioasă a fost însă titularizarea lui, după două partide foarte slabe ale vârfului de la Sport Club, cu Dunărea Galați și Aerostar. O altă explicație a jocului mai puțin reușit al gazdelor este și schimbarea sistemului de joc: după ce a jucat o vară întreagă în 4-2-3-1, la început de toamnă s-a trecut brusc la 4-4-2. În plus, ”inovațiile” gen Hurdubei mijlocaș de bandă și-au arătat din nou ineficacitatea, fostul vârf al FCM-ului înscriind imediat după ce a fost trecut pe postul care-i convine, acela de vârf împins. La capitolul enigme tehnico-tactice se înscrie și schimbarea la pauză a celui mai tehnic jucător băcăuan, este vorba de Denis Husein.

A fost nevoie de o lovitură liberă excelent executată de Adăscăliței în minutul 52 pentru ca tabela de marcaj să se deblocheze, rezultatul final fiind stabilit de Hurdubei din careul mic, în minutul 66. Putea să se termine mai rău pentru oaspeți, dar Miron a nimerit bara, iar Vasiliu pe portarul advers. Sport Club Bacău acumulează maximum de puncte după două etape, se instalează pe prima poziție a clasamentului și s-ar putea să aibă cât de curând un nou antrenor principal.

SC Bacău: Știrbu – Răduțoiu, Stoica, Adăscăliței, Carp – Husein (46 Hurdubei), Bamba, L. Dumitriu, Miron – B. Ungureanu (62 Vasiliu), Costin (84 Pintea). Antrenor: Sorin Condurache.

Știința Miroslava: Bargan – Gherasim, Bursuc, Tacutanu, Barbu (62 Pricop; 84 Brînzei) – Popa, Lupu – Grigoriu (53 Lenghen), M. Dumitriu (73 Susanu), Cr. Ungureanu – Cruceanu. Antrenor: Florin Croitoru.

Celelalte rezultate ale etapei: Petrotub Roman – CSM Moinești 2-3, Young Stars Panciu – Aerostar Bacău 2-0, Ceahlăul II – Bucovina Rădăuți 2-0, Sporting Suceava – FCM Dorohoi 1-0 și Oțelul II Galați – FCM Huși 6-0. Kosarom Pașcani a stat.

2 comentarii la „E greu în 10 / Sport Club Bacău – Știința Miroslava 2-0 (0-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.