FC Zagon – FCM Bacău și SC Bacău – Dunărea Galați, în faza a IV-a a Cupei României


Federația Română de Fotbal a anunțat luni țintarul fazei a IV-a a Cupei României. Astfel, divizionara secundă FCM Bacău va juca în deplasare, împotriva echipei FC Zagon, care în faza precedentă a trecut de Aerostar cu 1-0. După cum ne-a informat președintele Daniel Scânteie, gruparea băcăuană va conta în acest joc pe serviciile mai multor jucători ce au evoluat sezonul trecut în galben-albastru: Roca, Bursuc, Lozneanu, Întuneric, Pavel, Doboș și Lipovanu.

Cea de-a doua echipă băcăuană angrenată în Cupa României, Sport Club, va avea ocazia să-și ia revanșa în fața formației care a eliminat-o anul trecut, FCM Dunărea Galați. Pe 6 septembrie 2011, echipa gălățeană câștiga cu 2-1 în fața SC-ului, cu largul concurs al asistentului Imre Bucsi, care le-a anulat băcăuanilor un gol perfect valabil înscris în ultimul minut. Cu un an în urmă, Viorel Tănase se afla pe banca tehnică a gălățenilor, pe care-i va avea săptămâna viitoare în postura de adversari. De altfel, această programare a dat cumva peste cap programul jocurilor de verificare ale celor două formații, nevoite să anuleze testul pe care și-l programaseră pentru miercuri, 22 august, la Galați.

Partidele echipelor băcăuane din faza a IV-a a Cupei României se vor disputa marți, 28 august, de la ora 17.30, partida de la Bacău urmând să aibă loc pe stadionul ”Letea”.

9 comentarii la „FC Zagon – FCM Bacău și SC Bacău – Dunărea Galați, în faza a IV-a a Cupei României”

    1. Vineri, 31 august, începe Liga a III-a, săptămâna viitoare vom publica și cine cu cine joacă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.