Eliodor Voica: ”Avem un lot complet, care nu e la potențialul său maxim”


Eliodor Voica s-a declarat satisfăcut după primele jocuri de pregătire ale echipei sale. Iată ce a declarat antrenorul principal al Științei la finalul Cupei Municipiului Bacău.

Reporter: Care ar fi primele concluzii dupa primele meciuri amicale?

Eliodor Voica: Aș putea menționa o atitudine pozitivă, încercându-se integrarea noilor veniți în echipă. Dupa cum ați văzut, încercăm mai multe formule de echipă, iar cu o lună rămasă la dispoziție, deși nu este timpul ideal pentru a rezolva o asemenea problemă, consider că vom reuși să punem la punct și această situație. Eu consider că ne-am comportat conform cerințelor acestei etape, etapă în care nu scorul ne-a interesat în special, ci detectarea hibelor și a lucrurilor nepuse la punct.

Rep.: Vă așteaptă un turneu foarte puternic în Macedonia. Veți continua să rulați întreg lotul de jucători, indiferent de rezultat?

E.V.: Ne interesează să evaluăm potențialul nostru în raport cu celelalte echipe. După cum bine știm, vom întâlni echipe valoroase și, în acest context, ne interesează să vedem care este potențialul nostru maxim. Turneul din Macedonia vine în continuarea celui de la Bacău și vom încerca să profităm de prezența mai multor echipe din mai multe țări, cu stiluri de joc diferite, lucru pe care vom încerca să-l utilizăm în favoarea noastră.

Rep.: Sunteți mulțumit de lotul de jucători de care dispuneți, numeric și valoric?

E.V.: Cred că, în momentul de față, avem un lot complet. Un lot care poate nu are potențialul valorificat, dar sunt ferm convins că, prin ambiția și hotărârea de care au dat dovadă de la începutul pregătirilor și până acum, această echipă va avea puterea să se bată cu multe echipe din plan intern și chiar din plan internațional.

Rep.: Vlad Caba afirma că anul acesta va fi o luptă aprigă pentru titlu între Știința și HCM Constanța…

E.V.: Mă bucur să aud că un coleg ca Vlad spune așa ceva. Eu cred însă că de la a spune până la a face e diferență, iar eu și jucătorii preferăm să rămânem cu picioarele pe pământ. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost altă competiție, iar acum noi vrem mai bine și mai mult!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.