Sabin Dacău (CSM Călărași): ”Bacăul handbalistic ar merita un titlu și la băieți”


Antrenorul celor de la CSM Călărași a avut cuvinte de apreciere la adresa turneului de la Bacău: ”În primul rând, aș vrea să le mulțumesc organizatorilor pentru invitația la acest turneu. Pentru noi, turneul a fost unul benefic și sperăm să putem trage concluziile corecte, fiindcă marea majoritate a jucătorilor sunt nou veniți la echipă și încercăm să închegăm o idee de joc. Sper să continuăm colaborarea dintre cele două cluburi, având în vedere că luna viitoare cei de la CSM Bacău sunt invitații noștri la un turneu pe care îl găzduim.”

Întrebat dacă în sezonul viitor Știința sau Odorheiul ar putea să ia titlul celor de la HCM Constanța, Sabin Dacău a spus: ”Nu știu cum se va prezenta Constanța, însă eu sper ca cei doi antrenori români ai acestor două echipe să facă o treabă minunată, fiindcă eu sunt mai patriot, și de ce să nu vină titlul după ani de zile și la Bacău? Asta o spun fiindcă Bacăul handbalistic ar merita un titlu și la băieți.”

În privința obiectivului echipei pe care o antrenează, tehnicianul celor de la CSM Călărași a spus: ”Obiectivul clar este promovarea. Pentru asta am și rămas la Călărași, eu fiind acolo din ianuarie. Va fi o luptă dură cu Steaua, Bacăul și celelalte contracandidate.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.