Ionuț Rotaru: ”La capitolul relații de joc, suntem undeva pe la 70% din potențial”


La finalul Cupei Municipiului Bacău, n-a mai fost o surpriză pentru nimeni desemnarea lui Ionuț Rotaru drept cel mai tehnic jucător al competiției. Iată ce declarații a făcut centrul Științei Municipal Dedeman Bacău la finalul turneului.

Reporter: Cum au fost primele meciuri?

Ionuț Rotaru: Avem mulți colegi noi și trebuie să luăm totul treptat. Noi însă suntem mulțumiți de felul în care am parcurs aceste etape, cu atât mai mult cu cât pe cei din Odorhei îi vom înfrunta din nou în campionat și în cupă, astfel avem un avantaj moral asupra lor.

Rep.: Ediția trecută a turneului a fost adjudecată de HCM Constanța, dar tot tu ai fost desemnat cel mai tehnic jucător al competiției. Anul acesta ați recucerit trofeul…

I.R.: Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine, fără a-mi face un obiectiv din câștigarea de cupe și trofee.

Rep.: Urmează turneul din Macedonia…

I.R.: Acolo putem să ne evaluăm adevăratul nostru potențial. Am înțeles că vor veni echipe puternice și vom încerca să le facem față cu brio.

Rep.: Cum s-au integrat noii colegi?

I.R.: Orice venire necesită o perioadă mai lungă de acomodare, cauzată de stilul antrenorului și stilul colegilor de echipă. Noi i-am primit cu brațele deschise și încercăm să-i ajutăm să se acomodeze cât mai repede, fiindcă avem nevoie de ei.

Rep.: La capitolul relații de joc, dacă ar fi să evaluezi în procente, cam unde simți că vă aflați la ora actuală?

I.R.: Aș spune undeva la 70%. Încă mai avem de lucru și asta fiindcă până acum am pus accent pe acumularea fizică, urmând să ne concentrăm de-acum și asupra „bagajului” tehnic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.