Handbal masculin, Cupa Municipiului Bacău / Știința MD Bacău – U Cluj 35-29 (17-16)


Știința Municipal Dedeman Bacău a obținut cea de-a doua victorie și așteaptă finala turneului, programată sâmbătă la prânz. Ca și în partida de dimineață cu Călărașiul, băcăuanii au fost puși adeseori în dificultate de adversari, asta în condițiile în care Eliodor Voica a rulat din nou tot lotul. De altfel, Știința a început acest joc într-o formulă diferită față de cea din partida de dimineață: Grigoraș, B. Voica, Da Silva, Ramba, Iancu, Manea, G. Bujor. Pe parcurs, au fost utilizate mai multe formule de echipă, semn că se lucrează intens la mecanismul gândit să curme supremația Constanței în handbalul intern. În privința rezultatului relativ strâns, meritul principal îi aparține portarului clujean Răzvan Szopka. Agasante și nelalocul lor au fost protestele antrenorului Liviu Jurcă, un specialist în domeniu, care nu prea înțelege rostul turneelor de pregătire și nici nu știe să aprecieze invitația vicecampioanei. De altfel, pe final, exasperat de protestele omologului său care solicita o eliminare în echipa băcăuană, nedictată de arbitri, Colin Voica a retras un jucător pe bancă pentru a-l liniști pe tehnicianul Clujului.
Curios, au fost mai puțini spectatori decât la partida de dimineață, însă suporterii băcăuani au fost generoși în aplauze pentru reușitele favoriților.

Știința: Grigoraș, Liszkai, Tevzadze – Rotaru 4, Georgescu 4, Păunică 4, Iancu 3, Manea 3, Ghiță 3, Da Silva 3, Dospinescu 3, Novanc 2, Păiuș 2, G. Bujor 2, Bondar 1, Ramba 1, B. Voica, Moisă. Antrenori: Eliodor Voica și Stelian Bursuc.

U Cluj: Szopka – Hossu 7, Vlad 5, Fazakas 5, Miroiu 4, Turcu 3, Ursu 2, Șomlea 2, Draia 1, Santeiu. Antrenor: Liviu Jurcă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.