Handbal masculin, Cupa Municipiului Bacău / CSM Bacău – Dinamo 36-27 (18-14)


Partida inaugurală a Cupei Municipiului Bacău a adus față în față o actuală și o viitoare componentă a eșalonului secund, fiindcă la cum arată Dinamo, e principala candidată la retrogradare în sezonul viitor. Băcăuanii s-au impus fără probleme la capătul unui meci pe care l-au controlat în permanență și în care Erhan, Vartic și Tărîță au fost cei mai buni jucători. Antrenorul Sebastian Hagiu a utilizat întregul lot de jucători pe care l-a avut la dispoziție, cu mențiunea că Zvanciuc a plecat iar Macovchin are probleme cu viza, context în care Vartic a jucat inter stânga și a făcut-o foarte bine. Scorul putea fi mult mai mare, însă tinerii arbitri pietreni au fost suflete caritabile cu dinamoviștii, fapt ce l-a determinat pe Sebi Hagiu să danseze în numeroase rânduri ”Ai se eu ti pego”.
Una peste alta, o evoluție bună a tinerei echipe băcăuane, pe care o așteaptă în cursul după-amiezii un test infinit mai dificil, cu HC Odorhei.

CSM Bacău: Erhan, Bobeică – Tărîță 8, Vartic 8, Carali 5, Zacaciurin 4, M. Bujor 3, Anghelov 2, Rață 2, Bulov 1, Cotinghiu 1, Șipulin 1, Liță 1, Bahan. Antrenor: Sebastian Hagiu.

Dinamo: Anghel, Borodi – Capotă 9, Cojocea 4, Băluț 3, Marin 3, Rona 3, Săulescu 2, Mihalcea 1, Dedu 1, Dumitru 1, Avram, Peța, Semen, G. Vasile. Antrenori: Sebastian Bota și Ionel Ene.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.