Fotbal Cupa României / CSM Moinești – SC Bacău 0-2 (0-1)


Viorel Tănase a obținut prima victorie în calitate de tehnician al Sport Clubului, în partida de cupă disputată la Moinești. Golurile formației băcăuane au fost înscrise de noua achiziție B. Ungureanu (min. 16) și de R. Cojocaru (min. 82). Iată ce ne-a declarat antrenorul principal al celor de la SC Bacău despre acest joc: ”A fost un meci de cupă cu final fericit pentru noi, fiindcă ne-am propus calificarea și am reușit-o. Sigur că au fost în jocul nostru și lucruri bune , dar și mai puțin bune, mai ales în prima repriză, când am suferit fiindcă am intrat în jocul adversarului și, în afara golului, nu ne-am creat decât o ocazie, când am trimis mingea în bară. În repriza secundă, am avut alt ritm, ne-am creat mai multe ocazii, dar am tratat cu foarte mare seninătate mai multe situații de unu la unu cu portarul advers. Oricum, mai avem mult de lucru, la automatisme și relații de joc, dar această victorie ne dă încredere și ne pregătește pentru viitor.”
În partida de la Moinești, Viorel Tănase a folosit următoarii jucători: Știrbu – Dediu (Răduțoiu), Stoica, Adăscăliței, Carp – Bamba, Dumitriu (Lazăr), Miron (Aioanei) – Vasiliu (R. Cojocaru), Husein, B. Ungureanu.

Vineri dimineață, SC Bacău va disputa un meci de verificare la Piatra Neamț cu Ceahlăul II, pentru ca sâmbătă, de la 10, elevii lui Viorel Tănase să evolueze împotriva concitadinei Aerostar, pe ”Letea”. De asemenea, marți după-amiază, SC Bacău va disputa pe teren propriu un test împotriva divizionarei secunde CF Brăila.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.