Sport Club Bacău – Delta Tulcea 0-0, într-un meci amical disputat la Tg. Ocna


Aflată de marți în cantonament la Slănic Moldova, formația Sport Club Bacău a disputat vineri dimineață, pe stadionul din Târgu Ocna, un joc de verificare în compania divizionarei secunde Delta Tulcea. Iată ce ne-a spus antrenorul principal al echipei băcăuane, Viorel Tănase, despre partida care s-a încheiat la egalitate, 0-0: ”La acest moment, suntem într-un stadiu de acumulări fizice, iar testul a fost unul util, cu o echipă de Liga a II-a, care a bătut la porțile Ligii I. A fost un joc util și pentru a putea vedea potențialul echipei în această perioadă. Sincer, majoritatea jucătorilor m-au mulțumit, chiar dacă se simte o ușoară stare de oboseală.”
Viorel Tănase a început partida cu Delta Tulcea în următoarea formulă: Satco – Răduțoiu, Stoica, Adăscăliței (cpt.), Carp – Bamba – Blănaru, Aioanei, Miron, Lazăr – Vasiliu. Au mai jucat: Știrbu – Dediu, Geamăn, Cojocaru, Pintea, Dumitriu.
În ceea ce privește lotul echipei băcăuane, atacantul Marian Tănasă a renunțat, iar de vineri, antrenorul Sport Clubului are la dispoziție în probe alți câțiva jucători, veniți din postură de liberi de contract. Următorul amical al formației pregătite de Viorel Tănase va avea loc joi, 26 iulie, la Moinești, cu nou-promovata în Liga a III-a, CSM.

Un comentariu la „Sport Club Bacău – Delta Tulcea 0-0, într-un meci amical disputat la Tg. Ocna”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.