Minifotbal / S-au stabilit semifinalistele în Divizia de Onești


În weekend, la Onești s-au disputat ultimele meciuri ale play-off-ului din faza grupelor. Din Grupa A s-au calificat pentru semifinalele competiției Roxvapin și CSA Tîrgu Ocna, iar din Grupa B echipele calificate sunt Tsunami și R.E.D. 2012.
Tot în cadrul acestei ultime etape din grupe Emisil Oituz a trecut cu scorul de 11-0 de Onestin Onești. Echipa din Oituz s-a trezit pe finalul competiției, conștientizând unele greșeli făcute în faza de calificare unde cu puțin mai multă atenție le-ar fi adus o poziție superioară în clasament. Indiferent de această situație Emisil termină grupa pe locul 3 și se anunță deja pentru ediția următoare o echipă care va pune mari probleme echipelor din Onești. Jucătorul meciului Cătălin Amagdei.

O altă partidă foarte frumoasă a fost cea dintre Kasttel și Viitorul Gura Văii, meci încheiat cu scorul de 6-2 pentru Kasttel care termină Grupa B pe locul al treilea la un singur punct de locul secund. Meciul a fost care pe care, echipa din Gura Văii deschizând scorul și fiind aproape de o mare surpriză, însă condiția fizică și experiența celor Kasttel și-a spus cuvântul, întorcând rezultatul. Jucătorii meciului – Cătălin Bostan și Adrian Buftea.

Meciurile decisive care au decis și cele 4 echipe care vor merge în seminifinale au fost Tsunami vs. R.E.D. 2012 și Roxvapin vs. CSA Tîrgu Ocna.
La partida dintre Tsunami și R.E.D. 2012 am avut impresia unei rememorări a meciului de fotbal dintre Dinamo și Foresta Fălticeni disputat în ediția de campionat 2000-2001. Tsunami a fost echipa Dinamo care a condus scorul cu 4-0 la pauză, pentru ca în ultimele secunde ale partidei R.E.D. 2012 să înscrie golul victoriei de 5-4 și implicit golul calificării în semifinalele competiției. Jucătorii meciului – Sorin Tufă și Marian Mihu.

Roxvapin vs. CSA Tîrgu Ocna a fost meciul cel mai așteptat de publicul oneștean, la meci afându-se și președintele Asociației Județene de Minifotbal Suceava, Ilie Lahman. Lipsa de marcaj pe zona centrală a dus la crearea unor spații foarte largi în defensiva echipei din Tîrgu Ocna și implicit la rezultatul destul de mare de pe tabela de marcaj, prin faptul că după primul gol, CSA Tîrgu Ocna a trebuit să iasă la joc. Jucătorii meciului – Cristi Borcescu și Ionuț Cerbu.

Sâmbătă de la ora 19 și respectiv 20 vor avea loc cele două semifinale (Roxvapin vs. R.E.D. 2012 și Tsunami Onești vs. CSA Tîrgu Ocna) pentru ca duminică de la aceleași ore să se dispute finala mică și finala mare.

”Au fost meciuri foarte frumoase și disputate și în această fază a competiției. Acum au rămas în cursă cele mai bune 4 echipe conform clasamentului. Totodată vreau să apreciez pe această cale fair-play-ul și devotamentul echipelor Viitorul Gura Văii și Onestin Onești care au demonstrat că joacă minifotbal exclusiv din dragoste și plăcere pentru acest sport”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău

CLASAMENT FINAL
GRUPA A
Mj V E I Gi – Gp Pct
1. ROXVAPIN 3 2 0 1 31-9 9
2. CSA TIRGU OCNA 3 2 0 1 24-12 8
3. KASTTEL 3 2 0 1 11-14 7
4. VIITORUL GURA-VAII 3 0 0 3 6-37 0

GRUPA B
Mj V E I Gi – Gp Pct
1. TSUNAMI ONESTI 3 2 0 1 33-11 9
2. R.E.D. 2012 ONESTI 3 2 0 1 16-16 8
3. EMISIL OITUZ 3 2 0 1 23-15 7
4. ONESTIN ONESTI 3 0 0 3 6-36 0

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.