Eliodor Voica: ”Mă așteptam să avem un alt randament”


Eliodor Voica n-a uitat la final că e selecționer și în același timp un gentleman, de aceea el a făcut declarații politicoase la adresa constănțenilor. Dac-ar fi putut, însă, Colin ar fi mușcat din parchet de necaz că n-a câștigat partida de vineri seara.
Rep.: A fost un meci așa cum te-ai așteptat ?

Eliodor Voica: Aș putea răspunde cu da sau nu. Ne așteptam să fie o partidă echilibrată, dar mă așteptam să avem un alt randament, în special pe faza de apărare și nu în ultimul rând la capitolul finalizare. Dar, fiecare meci are particularitatea lui, așa că am dat Cezarului ce-i al Cezarului, echipa din Constanța a venit și și-a adjudecat cele două puncte. Cred că nu e cel mai potrivit moment să enumerăm greșelile, așa că aș continua cu felicitări adresate în primul rând echipei din Constanța, dar și jucătorii noștri merită felicitări, nu neapărat pentru acest meci, ci pentru tot parcursul din campionat.

Rep.: N-a fost tocmai spectacolul preconizat…

E.V.: Da, e-adevărat. Voiam să fie un spectacol mai mult în favoarea noastră, sunt convins că ne-am dorit cu toții lucrul acesta, dar anumite greșeli în situații favorabile au dus la rezultatul pe care-l știm cu toții.

Rep.: Cupa României rămâne un obiectiv pentru Știința ?

E.V.: Cupa României se va desfășura așa cum s-a preconizat, în perioada 22-24 mai la Baia Mare. Noi ne dorim să facem acolo o performanță, rămâne de văzut în ce măsură vom reuși. În scurtul timp rămas, va trebui să acoperim lipsa unor jucători și să remediem din greșelile comise în meciul de azi.

Un comentariu la „Eliodor Voica: ”Mă așteptam să avem un alt randament””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.