Minifotbal, Divizia Onești / Pe ultima sută de metri


Echipele care evoluează în Divizia de Onești a Campionatului Județean de Minifotbal vor juca se pare până în ultima etapă înainte de debutul play-off-ului pentru clasarea în cele două grupe care se vor forma pentru desemnarea campioanei și respectiv ocupanta locului doi. Ambele echipe vor reprezenta Oneștiul la fazele finale anul acesta, la Campionatul Național de Minifotbal și respectiv Cupa României.

În penultima etapă a campionatului, înainte de play-off, Emisil Oituz a întâlnit pe R.E.D. 2012, într-o partidă în care experiența întregii echipe a R.E.D. a făcut diferența în ciuda unui meci foarte bun a celor de la Oituz care au fost deficitari la faza de finalizare. Scor final 9-5, iar jucătorul meciului a fost nominalizat Florin Filip care și-a condus echipa spre victorie.

O altă echipă cu șanse mari la urcarea pe podiumul competitiței este Kasttel care a trecut în această etapă cu scorul de 12-1 de mai tânăra echipă Onestin Onești. De menționat că în minutul 23, scorul era încă de 0-0, pe finalul primei reprize jucătorii echipei Kasttel au marcat însă de 4 ori. Tot în contul lor trebuie trecute și ratările monumentale din această partidă. Pe de cealaltă parte Onestin rămâne echipa fair-play a acestui campionat care a demonstrat în repetate rânduri că dragostea pentru fotbal este mult mare decât miza unor 3 puncte câștigate. Jucătorul meciului a fost nominalizat Laurențiu Crețu.

Derby-ul acestei etape a fost rezervat de confruntarea dintre Tsunami Onești și CSA Tîrgu Ocna. Tsunami a fost echipa care a făcut un joc tactic și tehnic de impresionat, jucând impecabil dintr-o singură atingere, ceea ce a contribuit decisiv la victoria cu 10-4. Marius Sitaru a fost cel mai bun jucător al celor de la Tsunami, reușindu-i toate execuțiile. Dacă vor continua în același ritm Tsunami are șanse de a pune mari probleme liderei la zi, Roxvapin care înainte cu o etapă de final, și-a adjudecat locului întâi, în timp ce ocupanta locului doi este Tsunami, indiferent de rezultatele pe care cele două echipe le vor obține în ultima etapă datorită avantajului meciurilor directe. CSA Tîrgu Ocna va intra în play-off-ul competiției de pe locul al treilea, în timp ce pentru toate celelalte echipe ultima etapă va fi decisivă în ceea ce privește formare grupelor din play-off-ul competiției.

Superliga I: CLASAMENT
Mj V E I Gi – Gp Pct
1. ROXVAPIN 6 6 0 0 33-8 18
2. TSUNAMI ONEȘTI 6 5 0 1 39-15 15
3. CSA TÎRGU OCNA 7 5 0 1 50-29 15
4. R.E.D. 2012 ONEȘTI 6 3 0 3 29-31 9
5. EMISIL OITUZ 7 3 0 4 32-34 9
6. KASTTEL 6 2 0 4 24-33 6
7. VIITORUL GURA-VĂII 6 0 1 5 15-33 1
8. ONESTIN ONEȘTI 6 0 1 5 13-52 1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.