”Aviatorii” schimbă liderul / Aerostar Bacău – Petrotub Roman 2-0 (2-0)


Aerostar Bacău și-a confirmat parcursul bun din acest retur de campionat și s-a impus pe teren propriu în fața liderei seriei I din Liga a III-a, Petrotub Roman. Fundașul central băcăuan Burcă a fost cel care a deschis scorul în minutul 4, cu o lovitură de cap din careul mic, după o lovitură de colț. În minutul 21, Tofan a inventat o pasă ideală pentru viteza lui Berbecie, iar atacantul băcăuan a scăpat singur cu portarul și a lobat perfect de la 14 metri pentru 2-0.Repriza a doua a aparținut oaspeților, însă romașcanii n-au reușit să-și concretizeze dominarea pe tabela de marcaj și au pierdut primul loc în favoarea celor de la Rapid CFR Suceava.
În ceea ce privește foarte tânăra echipă băcăuană, care a aliniat 4 juniori în garnitura de start, aceasta a făcut o primă repriză frumoasă, cu un joc combinativ curat, iar un 4-0 la pauză n-ar fi mirat pe nimeni. Din păcate pentru spectacol, dar din fericire pentru rezultat, Aerostarul a făcut pasul înapoi în repriza secundă, mulțumindu-se să-și conserve avantajul și cele trei puncte care au urcat-o pe locul 6.

AEROSTAR: Bordeianu – Patriche, Burcă, Măgirescu, Sârbu – Tofan, Dumitriu (88 Popa), Gucianu (90 Lungu), V. Gheorghe – Berbecie (84 Ichim), Munteanu (64 Tismănaru). Antrenor: Gheorghe Andrieș.

PETROTUB: Ciuclea – Gafița (64 Ciobanu), Marin, Ghidarcia, Lupușoru – Vlaicu (33 Talpalariu), Petrila, Sărițanu, Harbuzaru – Alexandru, Vulpe (56 Ciocoiu). Antrenor: Iosif Susanu.

Celelalte rezultate ale etapei a 23-a: Cetatea Tg. Neamț – SC Bacău 1-2, Sporting Suceava – Rapid CFR Suceava 1-3, ABC Stoicescu – CSM Pașcani 0-0, Poli Galați – FCM Dorohoi 1-3, CS Panciu – CSM Rm. Sărat 1-1 și CSM Focșani – Oțelul II Galați 1-2.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.